MAVTV Motorsports Network logo, click to return to the home page
MAVTV on FloRacing logo, click to visit the FloRacing website

All showtimes are Eastern Standard Time (EST). Subject to change without notice.

My Classic Car
NOW PLAYING

Thu Oct 6 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Cruisin' Morro Bay

We’ll travel to California for Cruise Morro Bay then we’ll make our way to Ocala, FL to check out a couple of 60’s muscle cars.


The 900 Series

Thu Oct 6 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series

This week Gary puts 5-bolt Fuchs wheels on a Porsche 914. Plus, Blake installs some cat bypass pipes into a 2014 Cayenne S.


Stacey David's GearZ

Thu Oct 6 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Lokar Car Show

Thu Oct 6 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Heritage Days Super Cruise Part 1

The Heritage Days Super Cruise brings out all kinds of classics, customs and muscle cars to fill the streets of downtown Greenville, PA.


MotoAmerica Jr. Cup

Thu Oct 6 @ 4:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotoAmerica Jr. Cup: Virginia Intern'l Raceway - Race 1

MotoAmerica Jr Cup is at Virginia, International Raceway in Alton, VA.


MotoAmerica Jr. Cup

Thu Oct 6 @ 4:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotoAmerica Jr. Cup: Virginia Intern'l Raceway - Race 2

This week MotoAmerica Jr Cup is at Virginia International Raceway in Alton, VA.


New Zealand TNT Racing

Thu Oct 6 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

New Zealand Thunder Series: Sprint/Midget Racing - Australia/N. Zealand/U.S.A

Once again Thursday Night Thunder brings Australia, versus New Zealand versus U.S.A for International Sprint Car action!


SPEED SPORT

Thu Oct 6 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

SPEED SPORT: GAA Classic Cars Auction - Part 2

Speed Sport presents the day 2 of the 2022 GAA Classic Cars auction.


Thu Oct 6 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


500 Sprint Car Tour
Airs LIVE!

Thu Oct 6 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

500 Sprint Car Tour: Tony Elliott Classic - Anderson Speedway - LIVE!

Pavement Sprint Car racing has risen to prominence in America once again and the 500 Sprint Car Tour is leading the charge. In its inaugural year in 2022, the 500 Sprint Car Tour features 10 races at four different tracks, including the historic Lucas Oil Little 500.


ARCA Menards Series

Thu Oct 6 @ 9:00pm EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Salem Speedway (Replay of the LIVE Event)

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


NASCAR Pace Lap

Thu Oct 6 @ 11:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Fri Oct 7 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


SPEED SPORT

Fri Oct 7 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

SPEED SPORT: GAA Classic Cars Auction - Part 2

Speed Sport presents the day 2 of the 2022 GAA Classic Cars auction.


NASCAR Pace Lap

Fri Oct 7 @ 2:00am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Winged Nation

Fri Oct 7 @ 2:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

Chris Windom joins in today on Winged Nation.


ARCA Menards Series

Fri Oct 7 @ 3:00am EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Salem Speedway

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Monster Jam

Fri Oct 7 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam


Icelandic Offroad Racing

Fri Oct 7 @ 6:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Icelandic Offroad Racing

Formula Off Road is a unique form of off-road, 4x4 motorsport where drivers compete in precision driving challenges over steep hills and extreme terrain with unique, purpose-built, high powered 4WD vehicles. It started in Iceland and has gained popularity in the Nordic countries and has spread to the U.S.


On The Edge

Fri Oct 7 @ 6:30am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: Monster Truck-Freestyle and Jet Car - Wheatland, MO

On the Edge: Monster Truck-Freestyle and Jet Car - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO


FIM Sidecar World Championship

Fri Oct 7 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM Sidecar World Championship

This week we're at the Assen Circuit in the Netherlands for Round 2 of the FIM Sidecar World Championship.


FIM Sidecar World Championship

Fri Oct 7 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM Sidecar World Championship

The exciting action-packed spectacle of the FIM Sidecar World Championship is raced at major circuits, primarily in Europe.


Monster Jam

Fri Oct 7 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam


ARCA Menards Series

Fri Oct 7 @ 9:00am EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Salem Speedway

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Fri Oct 7 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


500 Sprint Car Tour

Fri Oct 7 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

500 Sprint Car Tour: Tony Elliott Classic - Anderson Speedway (Replay of the LIVE Event)

Pavement Sprint Car racing has risen to prominence in America once again and the 500 Sprint Car Tour is leading the charge. In its inaugural year in 2022, the 500 Sprint Car Tour features 10 races at four different tracks, including the historic Lucas Oil Little 500.


My Classic Car

Fri Oct 7 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Falls Village Car Show

Dennis heads to two great car shows in Connecticut and Wisconsin.


Sams Garage

Fri Oct 7 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage: Rod Ends on Hot Rod

Transmission install on Chevelle, moving forward with the T-Bird and new rod ends on a hot rod


The Lifted Life

Fri Oct 7 @ 2:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: The SEMA VIP Tour

It's showtime at SEMA as the best in the industry show off their latest tech at the Las Vegas Convention Center.


Stacey David's GearZ

Fri Oct 7 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Lokar Car Show

Fri Oct 7 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Heritage Days Super Cruise Part 2

More coverage of the Greenville, PA Heritage Days Super Cruise because this party just keeps getting bigger!


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 7 @ 4:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is in Sonoma, California with the X30 Jr, X30 Masters and the S1 Classes.


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 7 @ 4:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is at Sonoma Raceway.


Fri Oct 7 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


Winged Nation

Fri Oct 7 @ 6:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


MotorWeek

Fri Oct 7 @ 6:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Acura Integra

Join us for our Road Test of a revived icon, the Acura Integra! Then we’ll take a lavish lap in the Genesis Electrified G80!


Fri Oct 7 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

PulpMX

The PulpMX show is a weekly deep dive look at the sport of professional motocross/supercross hosted by Steve Matthes and a range of industry insider co-hosts. With anyone from top factory riders to privateer heroes and industry people phoning in to offer up their perspectives, the guys at PulpMX strive to have the fans of the sport listen, laugh and learn.


Fri Oct 7 @ 8:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Fri Oct 7 @ 8:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


On The Edge

Fri Oct 7 @ 9:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Tournament of Destruction-Jefferson Speedway

On the Edge: 2021-Tournament of Destruction-Jefferson Speedway-Cambridge, WI. Event Date: 7/4/21


On The Edge

Fri Oct 7 @ 9:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: Flat Fest- Madison International Speedway- Oregon, WI-Show 2

On the Edge: Flat Fest- Madison International Speedway- Oregon, WI-Show 2


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 7 @ 10:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is at Las Vegas for the Super Nationals featuring X30 Master, Micro Swift and S2 classes.


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 7 @ 10:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is at Las Vegas for the Super Nationals featuring S4, X30 Jr and KZ classes.


Fri Oct 7 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


Sat Oct 8 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


Winged Nation

Sat Oct 8 @ 1:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


MotorWeek

Sat Oct 8 @ 1:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Acura Integra

Join us for our Road Test of a revived icon, the Acura Integra! Then we’ll take a lavish lap in the Genesis Electrified G80!


Monster Jam

Sat Oct 8 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam


500 Sprint Car Tour

Sat Oct 8 @ 3:00am EST (TVPG / 1 hours)

500 Sprint Car Tour: Tony Elliott Classic - Anderson Speedway (Replay of the LIVE Event)

Pavement Sprint Car racing has risen to prominence in America once again and the 500 Sprint Car Tour is leading the charge. In its inaugural year in 2022, the 500 Sprint Car Tour features 10 races at four different tracks, including the historic Lucas Oil Little 500.


On The Edge

Sat Oct 8 @ 4:00am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Tournament of Destruction-Jefferson Speedway

On the Edge: 2021-Tournament of Destruction-Jefferson Speedway-Cambridge, WI. Event Date: 7/4/21


On The Edge

Sat Oct 8 @ 4:30am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: Flat Fest- Madison International Speedway- Oregon, WI-Show 2

On the Edge: Flat Fest- Madison International Speedway- Oregon, WI-Show 2


SKUSA Karting Championship

Sat Oct 8 @ 5:00am EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is at Las Vegas for the Super Nationals featuring Mini Swift, X30 Sr and KZ classes.


SKUSA Karting Championship

Sat Oct 8 @ 5:30am EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is at Las Vegas for the Super Nationals 2019 featuring X30 Sr, X30 Jr and other classes.


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sat Oct 8 @ 6:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Stock Car/Hobby

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Stock Car/Hobby - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 10/8/21


The 900 Series

Sat Oct 8 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series: Deja Vu

This week Ramon takes a trip to Autofest in Las Vegas, Nevada while Brant works on a 1986 Porsche 928.


My Classic Car

Sat Oct 8 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Falls Village Car Show

Dennis heads to two great car shows in Connecticut and Wisconsin.


Lokar Car Show

Sat Oct 8 @ 8:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Heritage Days Super Cruise Part 2

More coverage of the Greenville, PA Heritage Days Super Cruise because this party just keeps getting bigger!


MotorWeek

Sat Oct 8 @ 8:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Acura Integra

Join us for our Road Test of a revived icon, the Acura Integra! Then we’ll take a lavish lap in the Genesis Electrified G80!


The Lifted Life

Sat Oct 8 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: Hitching a New Ride

Five R Trucks in Golden, CO hitch a new build from a longtime customer, Ryan Nichols, a GMC 2016 Denali and matching custom boat trailer.


Winged Nation

Sat Oct 8 @ 10:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


NASCAR Pace Lap

Sat Oct 8 @ 10:30am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Sat Oct 8 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


Monster Jam

Sat Oct 8 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

It's Round 2 of the World Finals for the Freestyle category happening at the Sam Boyd Stadium in Las Vegas, NV.


AMA Arenacross Series

Sat Oct 8 @ 1:00pm EST (TVPG / 1 hours)

AMA Arenacross Series: 2021 - Rd 4 - Lubbock, TX

Rd 4 of the Kicker AMA Arenacross series from Mallet Event Center & Arena - Lubbock, TX. Event Date: 1/16/21


Racer TV

Sat Oct 8 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Sat Oct 8 @ 2:30pm EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


Winged Nation

Sat Oct 8 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


ARCA Menards Series
Airs LIVE!

Sat Oct 8 @ 4:00pm EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Toledo Speedway - LIVE!

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Sat Oct 8 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: South Alabama Speedway - The Rattler

Ty Majeski looks to continue his domination at South Alabama Speedway as he seeks an unprecedented 5th Rattler win.


Sat Oct 8 @ 7:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Sat Oct 8 @ 7:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sat Oct 8 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Stock Car/Hobby

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Stock Car/Hobby - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 10/9/21


Sat Oct 8 @ 9:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


ARCA Menards Series

Sat Oct 8 @ 10:00pm EST (TVPG / -79200 seconds)

ARCA Menards Series: Toledo Speedway (Replay of the LIVE Event)

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sun Oct 9 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Mods/B-Mods

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Mods/B-Mods - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 10/9/21


Sun Oct 9 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


ARCA Menards Series

Sun Oct 9 @ 2:00am EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Toledo Speedway (Replay of the LIVE Event)

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Kentucky Drag Boat Association

Sun Oct 9 @ 4:00am EST (TVPG / 1 hours)

Kentucky Drag Boat Association: 2021- Summer Showdown - Part 1

Kentucky Drag Boat Association: 2021- Summer Showdown - Part 1- Lake Lucas - Wheatland, MO. Event Date: 8/1/21


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sun Oct 9 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - B-Mod/SC

Lucas Oil SpeedwLucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - BMod/SC - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 8/7/21


Winged Nation

Sun Oct 9 @ 6:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


NASCAR Pace Lap

Sun Oct 9 @ 6:30am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


The 900 Series

Sun Oct 9 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series: The Wheel Deal

This week on the 900 Series Brant adjusts suspension on a 1982 Porsche 911.


MotorWeek

Sun Oct 9 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Acura Integra

Join us for our Road Test of a revived icon, the Acura Integra! Then we’ll take a lavish lap in the Genesis Electrified G80!


Lokar Car Show

Sun Oct 9 @ 8:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Heritage Days Super Cruise Part 2

More coverage of the Greenville, PA Heritage Days Super Cruise because this party just keeps getting bigger!


MotorWeek

Sun Oct 9 @ 8:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Acura Integra

Join us for our Road Test of a revived icon, the Acura Integra! Then we’ll take a lavish lap in the Genesis Electrified G80!


The Lifted Life

Sun Oct 9 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: Helping Hands

Five R Trucks in Golden, CO have a special guest stop by the shop to help the guys build a vintage 1968 Ford Bronco.


Sun Oct 9 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


NASCAR Pace Lap

Sun Oct 9 @ 11:00am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


My Classic Car

Sun Oct 9 @ 11:30am EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Trinidad and Tobago

Dennis heads to Trinidad and Tobago for the Grand Auto Show and then talkies a look at some picture cars from the 1960's sitcom "The Munsters".


Stacey David's GearZ

Sun Oct 9 @ 12:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Lokar Car Show

Sun Oct 9 @ 12:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Heritage Days Super Cruise Part 2

More coverage of the Greenville, PA Heritage Days Super Cruise because this party just keeps getting bigger!


Southwest Short Track Racing

Sun Oct 9 @ 1:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Southwest Short Track Racing

The Spears Pro Late Model Series makes its debut at Irwindale Speedway in Irwindale, California for the All-Star Showdown 150.


The Lifted Life

Sun Oct 9 @ 2:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: Ford vs. Chevy

Five R Trucks in Golden, CO have two over the top builds. A 2017 Ford F350 and a 2016 GMC Denali 2500. Which is the better build? You decide.


Last Dog Standing

Sun Oct 9 @ 3:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Last Dog Standing: 2021 - Finale - Glen Helen Raceway - Glen Helen, CA

The 2021 Last Dog Standing coverage concludes with an epic eleven mile course over the hills and trails of Glen Helen Raceway Park, where riders who were able to qualify for the last race must complete two loops of the course in order to determine who is the Last Dog Standing. Cody Webb won the first moto of the day and hopes to continue his dominance, but there are many riders hoping to spoil his day and take the crown. There are many difficult obstacles the riders must contend with, including the rocky and wet Rubicon section and the infamous Last Dog Canyon, which the riders must climb the first time ever rather than riding down it.


Monster Jam

Sun Oct 9 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

It's Round 2 of the World Finals for the Freestyle category happening at the Sam Boyd Stadium in Las Vegas, NV.


Rally North America

Sun Oct 9 @ 5:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Rally North America

It's day two of Rally North America and the teams are navigating their way towards the Canadian Border through Michigan.


Rally North America

Sun Oct 9 @ 5:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Rally North America

The starting line for Day 3 takes place in Michigan's oldest city, Sault Ste. Marie where teams will hit eight scavenger hunt checkpoints.


Sun Oct 9 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

TA Series at Lime Rock Park in Connecticut.


Sun Oct 9 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


ARCA Menards Series

Sun Oct 9 @ 8:00pm EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Toledo Speedway (Replay of the LIVE Event)

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


SPEED SPORT

Sun Oct 9 @ 10:00pm EST (TVPG / 1 hours)

SPEED SPORT: GAA Classic Cars Auction - Part 2

Speed Sport presents the day 2 of the 2022 GAA Classic Cars auction.


Sun Oct 9 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

Short Track America: South Alabama Speedway - The Rattler

Ty Majeski looks to continue his domination at South Alabama Speedway as he seeks an unprecedented 5th Rattler win.


Mon Oct 10 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

Pro Watercross Slalom Drags: Nashville II

Pro Watercross heads to Riverfront Park in Nashville, Tennessee for the iRoc stock category.


Mon Oct 10 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

TA Series at Lime Rock Park in Connecticut.


Monster Jam

Mon Oct 10 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

It's Round 2 of the World Finals for the Freestyle category happening at the Sam Boyd Stadium in Las Vegas, NV.


ARCA Menards Series

Mon Oct 10 @ 3:00am EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Toledo Speedway

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


FIM SuperEnduro World Championship

Mon Oct 10 @ 5:00am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM SuperEnduro World Championship

Today we're at the Sachsen Arena for the final round of the FIM SuperEnduro World Championship.


World MX GP

Mon Oct 10 @ 5:30am EST (TVPG / 30 minutes)

World MX GP: 2022

Today we're in Ernee, France for the 2022 MX GP of France.


New Zealand TNT Racing

Mon Oct 10 @ 6:00am EST (TVPG / 1 hours)

New Zealand Thunder Series: Sprint/Midget Racing

It’s boxing night at The Springs, featuring the biggest night of international midget and sprint car racing for the season.


Monster Jam

Mon Oct 10 @ 7:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

It's Round 2 of the World Finals for the Freestyle category happening at the Sam Boyd Stadium in Las Vegas, NV.


Mon Oct 10 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

Madera Racing: 51FIFTY Jr Late Model - Race 3

It's Round 3 of the Jr Late Models at Madera Speedway in California.


Mon Oct 10 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: South Alabama Speedway - The Rattler

Ty Majeski looks to continue his domination at South Alabama Speedway as he seeks an unprecedented 5th Rattler win.


Southwest Short Track Racing

Mon Oct 10 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

Southwest Short Track Racing

The Spears Pro Late Model Series makes its debut at Irwindale Speedway in Irwindale, California for the All-Star Showdown 150.


Monster Jam

Mon Oct 10 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

It's Round 2 of the World Finals for the Freestyle category happening at the Sam Boyd Stadium in Las Vegas, NV.


500 Sprint Car Tour

Mon Oct 10 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

500 Sprint Car Tour: Tony Elliott Classic - Anderson Speedway (Replay of the LIVE Event)

Pavement Sprint Car racing has risen to prominence in America once again and the 500 Sprint Car Tour is leading the charge. In its inaugural year in 2022, the 500 Sprint Car Tour features 10 races at four different tracks, including the historic Lucas Oil Little 500.


ARCA Menards Series

Mon Oct 10 @ 1:00pm EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Toledo Speedway

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Stacey David's GearZ

Mon Oct 10 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Lokar Car Show

Mon Oct 10 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Heritage Days Super Cruise Part 2

More coverage of the Greenville, PA Heritage Days Super Cruise because this party just keeps getting bigger!


Monster Jam

Mon Oct 10 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam is at the Georgia Dome in Atlanta, Georgia for the Championship Series.


Southwest Short Track Racing

Mon Oct 10 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Southwest Short Track Racing

The Spears Manufacturing Modifieds head to Irwindale Speedway in Irwindale, California for the All-Star Showdown 75.


Mon Oct 10 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Madera Racing: 2022

A variety of racing including Winged Sprint Cars, Super Late Models, and Madera Late Models.


Mon Oct 10 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: Five Flags Speedway - Blizzard Super Series - Race 1

The Road To The Snowball Derby begins with Blizzard Series race #1 at Five Flags Speedway.


Lucas Oil Pro Pulling League

Mon Oct 10 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Pro Pulling League: 2022

From the championship archives at Lucas Oil comes some of the best pro pulling league action from recent years.


Monster Jam

Mon Oct 10 @ 9:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam is at Raymond James Stadium in Tampa, Florida for the Championship Series.


Mon Oct 10 @ 10:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Mon Oct 10 @ 10:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


The Lifted Life

Mon Oct 10 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

The Lifted Life: Wild Jeep Wrangler Truck Fest

A wild Jeep Wrangler build and a mile-high parking lot party kick off Truck Fest weekend at Bandimere Speedway.


Southwest Short Track Racing

Tue Oct 11 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

Southwest Short Track Racing

The Spears Manufacturing Modifieds head to Irwindale Speedway in Irwindale, California for the All-Star Showdown 75.


Tue Oct 11 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

Madera Racing: 2022

A variety of racing including Winged Sprint Cars, Super Late Models, and Madera Late Models.


Tue Oct 11 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: Five Flags Speedway - Blizzard Super Series - Race 1

The Road To The Snowball Derby begins with Blizzard Series race #1 at Five Flags Speedway.


Lucas Oil Pro Pulling League

Tue Oct 11 @ 3:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Pro Pulling League: 2022

From the championship archives at Lucas Oil comes some of the best pro pulling league action from recent years.


Monster Jam

Tue Oct 11 @ 4:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam is at Citrus Bowl in Orlando, Florida for the Championship Series.


Touring Car America

Tue Oct 11 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Touring Car America

TC- TC America is the premier Touring Car series in North America featuring races across all classes including, TCR, TC and TCA. At some events, the TC classes will run together, at others they are separated into TC (A & B) and TCR races.


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Tue Oct 11 @ 6:00am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM Enduro GP

This week the FIM Enduro GP heads to Skovde in Sweden for Round 4 of the season.


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Tue Oct 11 @ 6:30am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM Enduro GP

It's the final round of the FIM Enduro GP at the Grand Prix of France.


MotoAmerica Supersport

Tue Oct 11 @ 7:00am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Supersport: Virginia International Raceway - Race 1

MotoAmerica’s middleweight race class, Supersport features the series’ rising stars competing aboard production-based motorcycles.


MotoAmerica Supersport

Tue Oct 11 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Supersport: Virginia International Raceway - Race 2

MotoAmerica’s middleweight race class, Supersport features the series’ rising stars competing aboard production-based motorcycles.


Tue Oct 11 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

TA Series at Lime Rock Park in Connecticut.


Lucas Oil Pro Pulling League

Tue Oct 11 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Pro Pulling League: 2022

From the championship archives at Lucas Oil comes some of the best pro pulling league action from recent years.


Tue Oct 11 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Pro Watercross Slalom Drags: Nashville II

Pro Watercross heads to Riverfront Park in Nashville, Tennessee for the iRoc stock category.


500 Sprint Car Tour

Tue Oct 11 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

500 Sprint Car Tour: Tony Elliott Classic - Anderson Speedway

Pavement Sprint Car racing has risen to prominence in America once again and the 500 Sprint Car Tour is leading the charge. In its inaugural year in 2022, the 500 Sprint Car Tour features 10 races at four different tracks, including the historic Lucas Oil Little 500.


My Classic Car

Tue Oct 11 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Peach City Beach Cruise 17

Dennis visits British Columbia, Canada for the Peach City Beach Cruise and then heads to Ocala, Florida to check out some 1970's Mega Cruisers.


Sams Garage

Tue Oct 11 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage: T-Bird Goes on a Trip

Headers and fuel system for Chevelle, Thunderbird leaves for a new chassis


My Classic Car

Tue Oct 11 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Eville Shindig

Dennis heads to Evansville, Indiana for the E'Ville Shindig and then to the American Muscle Car Museum in Melbourne, Florida to check out some Ford GTs.


The 900 Series

Tue Oct 11 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series: Coming in Clutch

This week a customer brings in a 1990 Model 964 Carrera 4 for a clutch replacement. Plus, Brant explains how the heater system works in a typical Porsche


Tue Oct 11 @ 3:00pm EST (TVPG / 1 hours)

PulpMX

The PulpMX show is a weekly deep dive look at the sport of professional motocross/supercross hosted by Steve Matthes and a range of industry insider co-hosts. With anyone from top factory riders to privateer heroes and industry people phoning in to offer up their perspectives, the guys at PulpMX strive to have the fans of the sport listen, laugh and learn.


Pro Motocross Championship

Tue Oct 11 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Finale - Pala

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!


Pro Motocross Championship

Tue Oct 11 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Finale - Pala

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!


Pro Motocross Championship

Tue Oct 11 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Pro Motocross Championship: 2nd Moto Coverage - Fox Raceway

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!


Pro Motocross Championship

Tue Oct 11 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Pro Motocross Championship: 2nd Moto Coverage - Fox Raceway

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!


Tue Oct 11 @ 8:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Inside Pro Motocross

Inside Pro Motocross


Racer TV

Tue Oct 11 @ 8:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Tue Oct 11 @ 9:00pm EST (TVPG / 1 hours)

PulpMX

The PulpMX show is a weekly deep dive look at the sport of professional motocross/supercross hosted by Steve Matthes and a range of industry insider co-hosts. With anyone from top factory riders to privateer heroes and industry people phoning in to offer up their perspectives, the guys at PulpMX strive to have the fans of the sport listen, laugh and learn.


Pro Motocross Championship

Tue Oct 11 @ 10:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Finale - Pala

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!


Pro Motocross Championship

Tue Oct 11 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Finale - Pala

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!


Pro Motocross Championship

Wed Oct 12 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

Pro Motocross Championship: 2nd Moto Coverage - Fox Raceway

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!


Pro Motocross Championship

Wed Oct 12 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

Pro Motocross Championship: 2nd Moto Coverage - Fox Raceway

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!


Wed Oct 12 @ 2:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Inside Pro Motocross

Inside Pro Motocross


Racer TV

Wed Oct 12 @ 2:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Wed Oct 12 @ 3:00am EST (TVPG / 1 hours)

Real Road Racing Series

Today it's China's 50th anniversary of the Macao Grand Prix.


World MX GP

Wed Oct 12 @ 4:00am EST (TVPG / 30 minutes)

World MX GP: 2022

Today we're in Ernee, France for the 2022 MX GP of France.


World MX GP

Wed Oct 12 @ 4:30am EST (TVPG / 30 minutes)

World MX GP: 2022

We're in Teutschenthal, Germany for the MX GP of Germany.


Best Battles Motocross

Wed Oct 12 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Best Battles Motocross

Best Battles Motocross looks at 3 distinct years of motocross racing action featuring the who's who in these intense motocross battles.


New Zealand TNT Racing

Wed Oct 12 @ 6:00am EST (TVPG / 1 hours)

New Zealand Thunder Series: Sprint/Midget Racing

Round 3 of the international midget and sprint car features on this episode of New Zealand Thunder.


Racer TV

Wed Oct 12 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Racer TV

Wed Oct 12 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Wed Oct 12 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: Five Flags Speedway - Blizzard Super Series - Race 1

The Road To The Snowball Derby begins with Blizzard Series race #1 at Five Flags Speedway.


Mid-West Drag Racing Series

Wed Oct 12 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

Mid-West Drag Racing Series: Top Alcohol Funny Car Drag Racing - Tulsa, OK

It's a slice of pure Americana - two drivers, a straight line and whomever beats the other to the finish line wins. The Mid West Drag Racing Series is the country's premier regional drag racing circuit. With big money on the line, the racers come out in droves for a chance at 660 feet of stardom. Funny Cars, Pro Modifieds, Dragsters and more will get your adrenaline pumping.


Kentucky Drag Boat Association

Wed Oct 12 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

Kentucky Drag Boat Association: 2021- Summer Showdown - Part 2

Kentucky Drag Boat Association: 2021- Summer Showdown - Part 2 - Lake Lucas - Wheatland, MO. Event Date: 8/1/21


Racer TV

Wed Oct 12 @ 11:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Winged Nation

Wed Oct 12 @ 11:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


The Lifted Life

Wed Oct 12 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: Supercharged F-150 and Twin Turbo Raptor

The crew at Five-R transform a 2017 F-150 Platinum into a Raptor beating racer while another Ford Raptor is retooled into a racer for a head to head battle.


My Classic Car

Wed Oct 12 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Day of the Duels Car Show

Dennis travels to Daytona Beach Shores, Florida for the Day of the Duals Car Show, then head out to Colorado for their Cars and Colors Event.


Sams Garage

Wed Oct 12 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage: Let’s Get it Started

Ignition system installed in 68’ Chevelle while frame work is underway on Thunderbird


My Classic Car

Wed Oct 12 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Rod Run to the End of the World

Dennis travels to Ocean Park Washington, for the Rod Run to the End of the World, then head over to the C.A.R.S Club Car show.


The 900 Series

Wed Oct 12 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series: 1989 Porsche 928 S4 Fuel Injectors

Today Brant replaces fuel injectors in a 1989 Porsche 928 S4. Plus, the crew head to Pahrump, Nevada for some fun at the track at Spring Mountain Motorsports Ranch


Stacey David's GearZ

Wed Oct 12 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Lokar Car Show

Wed Oct 12 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Grand National F-100 Show

We’re at the always popular Grand National F-100 Show in Pigeon Forge, TN. Check out this incredible collection of F-100’s from all over the country here in one place.


Monster Jam

Wed Oct 12 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam is at the Lucas Oil Stadium in Indianapolis, Indiana for the Championship Series.


Wed Oct 12 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


Wed Oct 12 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Pro Watercross Slalom Drags: Nashville I

Pro Watercross Heads to Riverfront Park in Nashville, Tennessee for Jr Ski and Pro/Am Ski GP.


Wed Oct 12 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

TA Series at Lime Rock Park in Connecticut.


Wed Oct 12 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Huset's Speedway

The Lucas Oil Late Model Dirt Series is the premier national touring sanctioning body for dirt super late models. These Lucas Oil Late Model Dirt racecars are on the cutting edge of technology in construction and are powered by 800 horsepower V-8 engines based on the Chevy, Ford and Mopar power plants.


Wed Oct 12 @ 9:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Wed Oct 12 @ 9:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Monster Jam

Wed Oct 12 @ 10:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam is at NRG Stadium in Houston, Texas for the Championship Series.


Wed Oct 12 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Huset's Speedway

The Lucas Oil Late Model Dirt Series is the premier national touring sanctioning body for dirt super late models. These Lucas Oil Late Model Dirt racecars are on the cutting edge of technology in construction and are powered by 800 horsepower V-8 engines based on the Chevy, Ford and Mopar power plants.


Thu Oct 13 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Deer Creek Speedway - Part 2

The Lucas Oil Late Model Dirt Series is the premier national touring sanctioning body for dirt super late models. These Lucas Oil Late Model Dirt racecars are on the cutting edge of technology in construction and are powered by 800 horsepower V-8 engines based on the Chevy, Ford and Mopar power plants.


Thu Oct 13 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

TA Series at Lime Rock Park in Connecticut.


Thu Oct 13 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Smoky Mountain Speedway

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Smoky Mountain Speedway


The Lifted Life

Thu Oct 13 @ 3:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: King of Raptors

A supercharged V8 F-150 Platinum and a modified twin-turbo V6 Raptor go head-to-head on the road and at the track.


New Zealand TNT Racing

Thu Oct 13 @ 4:00am EST (TVPG / 1 hours)

New Zealand Thunder Series: Sprint/Midget Racing - King of Springs

It’s the 40 lap King of The Springs, continuing the international midget series and the New Zealand title for the TQ midgets.


Monster Jam

Thu Oct 13 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

It's Monster Jam International. Highlights of Monster Jam going overseas.


Thu Oct 13 @ 6:00am EST (TVPG / 1 hours)

Aussie Top Fuel Drag Racing

It's the season finale of the Australian Top Fuel Championship at Hidden Valley Drag Strip.


Thu Oct 13 @ 7:00am EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

TA Series at Lime Rock Park in Connecticut.


SPEED SPORT

Thu Oct 13 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

SPEED SPORT: GAA Classic Cars Auction - Part 2

Speed Sport presents the day 2 of the 2022 GAA Classic Cars auction.


Goodwood Speedweek Highlights

Thu Oct 13 @ 9:00am EST (TVPG / 2 hours)

Goodwood Speedweek Highlights: Festival of Speed

Goodwood Speedweek Highlights: Festival of Speed


Thu Oct 13 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: Five Flags Speedway - Blizzard Super Series - Race 1

The Road To The Snowball Derby begins with Blizzard Series race #1 at Five Flags Speedway.


Monster Jam

Thu Oct 13 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

It's Monster Jam International. Highlights of Monster Jam going overseas.


My Classic Car

Thu Oct 13 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Cruisin' to the Oldies Car Show

We head to Senoia, Georgia for the Cruising in the Oldies car show then make our way to Kiawah Island, South Carolina.


Sams Garage

Thu Oct 13 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage: Cool it Down

Cooling system installed in 68’ Chevelle, Thunderbird work continues


My Classic Car

Thu Oct 13 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Texas Hoedown

Dennis heads to New Caney Texas for the Texas Hoedown and then head to Macungie, PA for the Antique Truck Club Show.


The 900 Series

Thu Oct 13 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series: Cayenne-n't Believe It

Today Brant tackles a massive oil leak in a 1984 Porsche 911 while Tony takes a trip to Mecum Auctions.


Stacey David's GearZ

Thu Oct 13 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ: Wagonmaster

With the front and rear suspensions beefed up on project Red Bird, you’d think that this ’98 Trans Am would be ready to fly. Stacey has a few more upgrades that need to be addressed.


Lokar Car Show

Thu Oct 13 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Pontiacs in Pigeon Forge Part 1

One of the largest gatherings in the country for Pontiacs. This is the Pontiacs in Pigeon Forge Show, displaying an eclectic collection of Pontiacs.


MotoAmerica Jr. Cup

Thu Oct 13 @ 4:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotoAmerica Jr. Cup: Road America - Race 1

Today it's Race 1 of Round 3 at Road America in Elkhart Lake, WI.


MotoAmerica Jr. Cup

Thu Oct 13 @ 4:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotoAmerica Jr. Cup: Road America - Race 2

MotoAmerica Jr Cup is at Road America in Wisconsin for Round 3, Race 2.


Knoxville 410 Nationals

Thu Oct 13 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Knoxville 410 Nationals: Knoxville Raceway - Knoxville, IA

Years of Greatness brings legendary drivers from all over the country to display guts and win glory as they take the checkers in the historic Knoxville 410 Sprint Car Nationals.


SPEED SPORT

Thu Oct 13 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

SPEED SPORT: GAA Classic Cars Auction - The Palace - Greensboro, NC

The 10 year anniversary auction for GAA Classic Cars. Consigning vehicles from all across the country--and many at no reserve—GAA specializes in American muscle, with a unique assortment ranging from pre-war to present-day, resto-mods to numbers-matching classics, and exotics to jacked-up pickups!


Thu Oct 13 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


ARCA Menards Series

Thu Oct 13 @ 8:00pm EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Toledo Speedway

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Monster Jam

Thu Oct 13 @ 10:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

It's Monster Jam International. Highlights of Monster Jam going overseas.


NASCAR Pace Lap

Thu Oct 13 @ 11:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Winged Nation

Thu Oct 13 @ 11:30pm EST (TVPG / -84600 seconds)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


Fri Oct 14 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

PulpMX

The PulpMX show is a weekly deep dive look at the sport of professional motocross/supercross hosted by Steve Matthes and a range of industry insider co-hosts. With anyone from top factory riders to privateer heroes and industry people phoning in to offer up their perspectives, the guys at PulpMX strive to have the fans of the sport listen, laugh and learn.


SPEED SPORT

Fri Oct 14 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

SPEED SPORT: GAA Classic Cars Auction - The Palace - Greensboro, NC

The 10 year anniversary auction for GAA Classic Cars. Consigning vehicles from all across the country--and many at no reserve—GAA specializes in American muscle, with a unique assortment ranging from pre-war to present-day, resto-mods to numbers-matching classics, and exotics to jacked-up pickups!


NASCAR Pace Lap

Fri Oct 14 @ 2:00am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Winged Nation

Fri Oct 14 @ 2:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


ARCA Menards Series

Fri Oct 14 @ 3:00am EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Toledo Speedway

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Monster Jam

Fri Oct 14 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

It's Monster Jam International. Highlights of Monster Jam going overseas.


Icelandic Offroad Racing

Fri Oct 14 @ 6:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Icelandic Offroad Racing

Formula Off Road is a unique form of off-road, 4x4 motorsport where drivers compete in precision driving challenges over steep hills and extreme terrain with unique, purpose-built, high powered 4WD vehicles. It started in Iceland and has gained popularity in the Nordic countries and has spread to the U.S.


On The Edge

Fri Oct 14 @ 6:30am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: Flat Fest- Madison International Speedway- Oregon, WI-Show 2

On the Edge: Flat Fest- Madison International Speedway- Oregon, WI-Show 2


FIM Sidecar World Championship

Fri Oct 14 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM Sidecar World Championship

This week the Super Side FIM Sidecar World Championship visits the Bugatti Circuit in Le Mans, France.


FIM Sidecar World Championship

Fri Oct 14 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM Sidecar World Championship

The exciting action-packed spectacle of the FIM Sidecar World Championship is raced at major circuits, primarily in Europe.


Monster Jam

Fri Oct 14 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

It's Monster Jam International. Highlights of Monster Jam going overseas.


ARCA Menards Series

Fri Oct 14 @ 9:00am EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Toledo Speedway

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Fri Oct 14 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

PulpMX

The PulpMX show is a weekly deep dive look at the sport of professional motocross/supercross hosted by Steve Matthes and a range of industry insider co-hosts. With anyone from top factory riders to privateer heroes and industry people phoning in to offer up their perspectives, the guys at PulpMX strive to have the fans of the sport listen, laugh and learn.


Fri Oct 14 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


My Classic Car

Fri Oct 14 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Canada D'eh Car Show

Dennis roams around the Canada D'eh Car Show.


Sams Garage

Fri Oct 14 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage

Each week we will go inside "Sam's Garage" to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.


The Lifted Life

Fri Oct 14 @ 2:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: Retro Highboy and Von Miller Raptor

5R Trucks take on the epic challenge of making a forty-year-old classic Ford pickup perform like a new model F-series, and Super Bowl MVP Von Miller’s 2017 Raptor gets the 5R Trucks treatment.


Stacey David's GearZ

Fri Oct 14 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Lokar Car Show

Fri Oct 14 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Nomadrus

We’re heading back to Marion, VA to check out what everyone’s favorite Nomad builder is up to. He has a whole new set of projects.


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 14 @ 4:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is in Las Vegas for the Annual Super Nationals.


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 14 @ 4:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is in Phoenix, AZ for two days of racing.


Fri Oct 14 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


Winged Nation

Fri Oct 14 @ 6:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


MotorWeek

Fri Oct 14 @ 6:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Mercedes C-Class

We’re testing out a compact sedan that’s big on luxury, the Mercedes C-Class. Then we’ll get practical with Honda’s all-new HR-V!


Monster Jam

Fri Oct 14 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

It's Monster Jam International. Highlights of Monster Jam going overseas.


Fri Oct 14 @ 8:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Fri Oct 14 @ 8:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


On The Edge

Fri Oct 14 @ 9:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Monster Truck - Wheelie Competition - Lucas Oil Speedway

On the Edge: 2021- Monster Truck-Wheelie Competition and Racing- Lucas Oil Speedway-Wheatland, MO- Event Date: 10/24/21


On The Edge

Fri Oct 14 @ 9:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - School Bus Figure 8/Boat Figure 8 - Toledo Speedway

On the Edge: 2021 - School Bus Figure 8/Boat Figure 8 - Toledo Speedway. Event Date: 5/16/21


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 14 @ 10:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is in New Castle, Indiana for part one of the Pro Tour at New Castle Motorsports Park.


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 14 @ 10:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is in New Castle, Indiana for part two of the Pro Tour at New Castle Motorsports Park.


Fri Oct 14 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


Sat Oct 15 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


Winged Nation

Sat Oct 15 @ 1:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


MotorWeek

Sat Oct 15 @ 1:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Mercedes C-Class

We’re testing out a compact sedan that’s big on luxury, the Mercedes C-Class. Then we’ll get practical with Honda’s all-new HR-V!


Monster Jam

Sat Oct 15 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

It's Monster Jam International. Highlights of Monster Jam going overseas.


Sat Oct 15 @ 3:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Sat Oct 15 @ 3:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


On The Edge

Sat Oct 15 @ 4:00am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Monster Truck - Wheelie Competition - Lucas Oil Speedway

On the Edge: 2021- Monster Truck-Wheelie Competition and Racing- Lucas Oil Speedway-Wheatland, MO- Event Date: 10/24/21


On The Edge

Sat Oct 15 @ 4:30am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - School Bus Figure 8/Boat Figure 8 - Toledo Speedway

On the Edge: 2021 - School Bus Figure 8/Boat Figure 8 - Toledo Speedway. Event Date: 5/16/21


SKUSA Karting Championship

Sat Oct 15 @ 5:00am EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is in Las Vegas for the prestigious Super Nationals.


SKUSA Karting Championship

Sat Oct 15 @ 5:30am EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is in New Castle, Indiana.


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sat Oct 15 @ 6:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - WAR Sprint Cars - Part 1

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - WAR Sprint Cars - Part 1 - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 9/16/21


The 900 Series

Sat Oct 15 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series

The 900 Series takes you inside the world of Porsche automobiles from repair, maintenance, upgrades, and the culture surrounding the "air-cooled" wonder at 900 Series Motorsports, dba Carl's Place, a Las Vegas repair shop.


My Classic Car

Sat Oct 15 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Canada D'eh Car Show

Dennis roams around the Canada D'eh Car Show.


Sams Garage

Sat Oct 15 @ 8:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage

Each week we will go inside "Sam's Garage" to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.


MotorWeek

Sat Oct 15 @ 8:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Mercedes C-Class

We’re testing out a compact sedan that’s big on luxury, the Mercedes C-Class. Then we’ll get practical with Honda’s all-new HR-V!


The Lifted Life

Sat Oct 15 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: Beasty Old Bronco and New Denali

The crew at 5R Trucks turn a stripped shell of a 69 Ford Bronco into a fierce off-roader and a 5R client goes for a high-tech and high-dollar build on a 2017 GMC Denali.


Winged Nation

Sat Oct 15 @ 10:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


NASCAR Pace Lap

Sat Oct 15 @ 10:30am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Sat Oct 15 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


Monster Jam

Sat Oct 15 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam


AMA Arenacross Series

Sat Oct 15 @ 1:00pm EST (TVPG / 1 hours)

AMA Arenacross Series: 2021 - Rd 5 - Guthrie, OK

Rd 5 of the Kicker AMA Arenacross Series from the Lazy E Arena - Guthrie, OK. Event Date: 1/23/21


Racer TV

Sat Oct 15 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Racer TV

Sat Oct 15 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


NASCAR Pace Lap

Sat Oct 15 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Winged Nation

Sat Oct 15 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


Monster Jam

Sat Oct 15 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam


Kentucky Drag Boat Association

Sat Oct 15 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Kentucky Drag Boat Association: 2021- Summer Showdown - Part 2

Kentucky Drag Boat Association: 2021- Summer Showdown - Part 2 - Lake Lucas - Wheatland, MO. Event Date: 8/1/21


Sat Oct 15 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: Five Flags Speedway - Blizzard Super Series - Race 1

The Road To The Snowball Derby begins with Blizzard Series race #1 at Five Flags Speedway.


Sat Oct 15 @ 7:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Sat Oct 15 @ 7:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sat Oct 15 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - WAR Sprint Cars - Part 2

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - WAR Sprint Cars - Part 2 - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 9/17/21


Sat Oct 15 @ 9:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


Airs LIVE!

Sat Oct 15 @ 10:00pm EST (TVPG / 1 hours 30 minutes)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Portsmouth Raceway Park - Portsmouth, OH - LIVE!

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Portsmouth Raceway Park - Portsmouth, OH


On The Edge

Sat Oct 15 @ 11:30pm EST (TVPG / -84600 seconds)

On the Edge: 2021 - Monster Truck - Wheelie Competition - Lucas Oil Speedway

On the Edge: 2021- Monster Truck-Wheelie Competition and Racing- Lucas Oil Speedway-Wheatland, MO- Event Date: 10/24/21


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sun Oct 16 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - WAR Sprint Cars - Part 3

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - WAR Sprint Cars - Part 3 - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 9/18/21


Sun Oct 16 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


Sun Oct 16 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours 30 minutes)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Portsmouth Raceway Park - Portsmouth, OH (Replay of the LIVE Event)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Portsmouth Raceway Park - Portsmouth, OH


On The Edge

Sun Oct 16 @ 3:30am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - School Bus Figure 8/Boat Figure 8 - Toledo Speedway

On the Edge: 2021 - School Bus Figure 8/Boat Figure 8 - Toledo Speedway. Event Date: 5/16/21


Kentucky Drag Boat Association

Sun Oct 16 @ 4:00am EST (TVPG / 1 hours)

Kentucky Drag Boat Association: 2021 - 11th Annual Diamond Nationals - Part 1

Kentucky Drag Boat Association: 2021 - 11th Annual Diamond Nationals - Part 1 - Lake Lucas, Wheatland, MO- Event Date: 9/5/2021


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sun Oct 16 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - WAR Sprint Cars - Part 3

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - WAR Sprint Cars - Part 3 - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 9/18/21


Winged Nation

Sun Oct 16 @ 6:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


NASCAR Pace Lap

Sun Oct 16 @ 6:30am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


The 900 Series

Sun Oct 16 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series

The guys take care of a slew of problems in a 2009 Porsche Cayenne Turbo S.


MotorWeek

Sun Oct 16 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Mercedes C-Class

We’re testing out a compact sedan that’s big on luxury, the Mercedes C-Class. Then we’ll get practical with Honda’s all-new HR-V!


Lokar Car Show

Sun Oct 16 @ 8:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Nomadrus

We’re heading back to Marion, VA to check out what everyone’s favorite Nomad builder is up to. He has a whole new set of projects.


MotorWeek

Sun Oct 16 @ 8:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Mercedes C-Class

We’re testing out a compact sedan that’s big on luxury, the Mercedes C-Class. Then we’ll get practical with Honda’s all-new HR-V!


The Lifted Life

Sun Oct 16 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: Giant Chevy Kodiak

The legendary giant Chevy Kodiak makes its first appearance on The Lifted Life when 5R Trucks creates a street-legal Monster Truck of epic proportions.


Sun Oct 16 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


NASCAR Pace Lap

Sun Oct 16 @ 11:00am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


My Classic Car

Sun Oct 16 @ 11:30am EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Canada D'eh Car Show

Dennis roams around the Canada D'eh Car Show.


Sun Oct 16 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours 30 minutes)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Portsmouth Raceway Park - Portsmouth, OH (Replay of the LIVE Event)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Portsmouth Raceway Park - Portsmouth, OH


On The Edge

Sun Oct 16 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Swamp Buggy- Florida Sports Park - Show 1

On the Edge: 2021- Swamp Buggy -Pro Mod, Little, Int, Big Feature- Florida Sports Park- Event Date: 3/7/21


The Lifted Life

Sun Oct 16 @ 2:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: Bronco Battle of the Builds Custom

A custom built 1996 Bronco is destined for a spot at the upcoming SEMA Battle of the Builders when Steve goes all-in with an all-out build of the classic off-roader.


Last Dog Standing

Sun Oct 16 @ 3:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Last Dog Standing: 2021 - Last Dog Two - Glen Helen Raceway - Glen Helen, CA

The 2021 edition of the Last Dog Standing extreme enduro motocross race returns to Glen Helen Raceway in Glen Helen, California. The first show features a one-lap course known as "Last Dog Two", the first of two Sunday motos which together determine the overall winner of the event. Some of the world's best extreme enduro riders including Colton Haaker, Cody Webb, Trystan Hart and Taylor Robert compete to see who will be the "Last Dog Standing".


Monster Jam

Sun Oct 16 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam


Rally North America

Sun Oct 16 @ 5:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Rally North America

Scavenger teams continue across Michigan lakes in a host of sports cars crossing the Mackinac Bridge in search of checkpoints.


Rally North America

Sun Oct 16 @ 5:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Rally North America

It's the season finale and the scores are in. Rally North America highlights the trek through the Midwest.


Sun Oct 16 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

Trans Am


Sun Oct 16 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


Sun Oct 16 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


Sun Oct 16 @ 9:00pm EST (TVPG / 1 hours 30 minutes)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Portsmouth Raceway Park - Portsmouth, OH (Replay of the LIVE Event)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Portsmouth Raceway Park - Portsmouth, OH


On The Edge

Sun Oct 16 @ 10:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Swamp Buggy- Florida Sports Park - Show 1

On the Edge: 2021- Swamp Buggy -Pro Mod, Little, Int, Big Feature- Florida Sports Park- Event Date: 3/7/21


Sun Oct 16 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

Short Track America: Five Flags Speedway - Blizzard Super Series - Race 1

The Road To The Snowball Derby begins with Blizzard Series race #1 at Five Flags Speedway.


SPEED SPORT

Mon Oct 17 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

SPEED SPORT: GAA Classic Cars Auction - The Palace - Greensboro, NC

The 10 year anniversary auction for GAA Classic Cars. Consigning vehicles from all across the country--and many at no reserve—GAA specializes in American muscle, with a unique assortment ranging from pre-war to present-day, resto-mods to numbers-matching classics, and exotics to jacked-up pickups!


Mon Oct 17 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

Trans Am


Monster Jam

Mon Oct 17 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam


Mon Oct 17 @ 3:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: Five Flags Speedway - Blizzard Super Series - Race 1

The Road To The Snowball Derby begins with Blizzard Series race #1 at Five Flags Speedway.


New Zealand TNT Racing

Mon Oct 17 @ 4:00am EST (TVPG / 1 hours)

New Zealand Thunder Series: Sprint/Midget Racing - Western Springs

It’s the 50 lapper, and every driver wants to win it; part of the international midget series at Western Springs.


FIM SuperEnduro World Championship

Mon Oct 17 @ 5:00am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM SuperEnduro World Championship

It's Round 2 of the FIM Super Enduro World Championship in Budapest, Hungary.


World MX GP

Mon Oct 17 @ 5:30am EST (TVPG / 30 minutes)

World MX GP: 2022

We're in Teutschenthal, Germany for the MX GP of Germany.


New Zealand TNT Racing

Mon Oct 17 @ 6:00am EST (TVPG / 1 hours)

New Zealand Thunder Series: Sprint/Midget Racing - Legends Night

It’s Legends night at The Springs, celebrating their 90th anniversary with Sprint cars and Midgets.


Monster Jam

Mon Oct 17 @ 7:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam is at NRG Stadium in Houston, Texas for the Championship Series.


Mon Oct 17 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

Madera Racing: LunkerDaddy Pro Late Model - Race 4

It's Round 4 of the Pro Late Models at Madera Speedway in California.


Mon Oct 17 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: Five Flags Speedway - Blizzard Super Series - Race 1

The Road To The Snowball Derby begins with Blizzard Series race #1 at Five Flags Speedway.


Southwest Short Track Racing

Mon Oct 17 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

Southwest Short Track Racing

The Spears Manufacturing Modifieds head to Irwindale Speedway in Irwindale, California for the All-Star Showdown 75.


Monster Jam

Mon Oct 17 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam is at Edward Jones Dome in St. Louis, Missouri for the Championship Series.


500 Sprint Car Tour

Mon Oct 17 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

500 Sprint Car Tour: Indianapolis Raceway Park


Mon Oct 17 @ 1:00pm EST (TVPG / 1 hours 30 minutes)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Portsmouth Raceway Park - Portsmouth, OH (Replay of the LIVE Event)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Portsmouth Raceway Park - Portsmouth, OH


The 900 Series

Mon Oct 17 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series

Tony and the guys install sway bars into a Porsche 911 SC.


Stacey David's GearZ

Mon Oct 17 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Lokar Car Show

Mon Oct 17 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Nomadrus

We’re heading back to Marion, VA to check out what everyone’s favorite Nomad builder is up to. He has a whole new set of projects.


Monster Jam

Mon Oct 17 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam is at Ford Field in Detroit Michigan for the Championship Series.


Southwest Short Track Racing

Mon Oct 17 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Southwest Short Track Racing

Southwest Short Track Racing


Mon Oct 17 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Madera Racing: LunkerDaddy Pro Late Model - Race 4

It's Round 4 of the Pro Late Models at Madera Speedway in California.


Mon Oct 17 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


Lucas Oil Pro Pulling League

Mon Oct 17 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Pro Pulling League: 2022

From the championship archives at Lucas Oil comes some of the best pro pulling league action from recent years.


Monster Jam

Mon Oct 17 @ 9:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam is at the Carrier Dome in Syracuse, New York for the final round of the Championship Series.


Mon Oct 17 @ 10:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Mon Oct 17 @ 10:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


The Lifted Life

Mon Oct 17 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

The Lifted Life: Under the Clock

A repeat customer comes in for a special build with a 2016 Platinum Edition Ford F-150 Rapture asking for a special customization for a weekend Mexico getaway, giving a tight time crunch for the gang. Will the crew make the deadline, or be forced to leave the customer high and dry?


Southwest Short Track Racing

Tue Oct 18 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

Southwest Short Track Racing

Southwest Short Track Racing


Tue Oct 18 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

Madera Racing: LunkerDaddy Pro Late Model - Race 4

It's Round 4 of the Pro Late Models at Madera Speedway in California.


Tue Oct 18 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


Lucas Oil Pro Pulling League

Tue Oct 18 @ 3:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Pro Pulling League: 2022

From the championship archives at Lucas Oil comes some of the best pro pulling league action from recent years.


Monster Jam

Tue Oct 18 @ 4:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam - Championship Season Review.


Touring Car America

Tue Oct 18 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Touring Car America

TC- TC America is the premier Touring Car series in North America featuring races across all classes including, TCR, TC and TCA. At some events, the TC classes will run together, at others they are separated into TC (A & B) and TCR races.


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Tue Oct 18 @ 6:00am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM Enduro GP

It's the final round of the FIM Enduro GP at the Grand Prix of France.


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Tue Oct 18 @ 6:30am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM Enduro GP: Portugal

This week FIA Enduro GP heads to Portugal for Round 1 of the Season.


MotoAmerica Supersport

Tue Oct 18 @ 7:00am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Supersport: Road America - Race 1

MotoAmerica’s middleweight race class, Supersport features the series’ rising stars competing aboard production-based motorcycles.


MotoAmerica Supersport

Tue Oct 18 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Supersport: Road America - Race 2

MotoAmerica’s middleweight race class, Supersport features the series’ rising stars competing aboard production-based motorcycles.


Tue Oct 18 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

Trans Am


Lucas Oil Pro Pulling League

Tue Oct 18 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Pro Pulling League: 2022

From the championship archives at Lucas Oil comes some of the best pro pulling league action from recent years.


Tue Oct 18 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Pro Watercross Slalom Drags: Nashville II

Pro Watercross heads to Riverfront Park in Nashville, Tennessee for the iRoc stock category.


500 Sprint Car Tour

Tue Oct 18 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

500 Sprint Car Tour: Indianapolis Raceway Park


My Classic Car

Tue Oct 18 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Wheels & Windmills

We head to Solvang, California for Wheels 'n Windmills then make our way to Florence, Colorado for their annual car show.


Sams Garage

Tue Oct 18 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage

Each week we will go inside "Sam's Garage" to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.


My Classic Car

Tue Oct 18 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Falls Village Car Show

Dennis heads to two great car shows in Connecticut and Wisconsin.


The 900 Series

Tue Oct 18 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series

The 900 Series takes you inside the world of Porsche automobiles from repair, maintenance, upgrades, and the culture surrounding the "air-cooled" wonder at 900 Series Motorsports, dba Carl's Place, a Las Vegas repair shop.


Stacey David's GearZ

Tue Oct 18 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Lokar Car Show

Tue Oct 18 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Nomadrus

We’re heading back to Marion, VA to check out what everyone’s favorite Nomad builder is up to. He has a whole new set of projects.


World MX GP

Tue Oct 18 @ 4:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

World MX GP: 2022

We're in Teutschenthal, Germany for the MX GP of Germany.


World MX GP

Tue Oct 18 @ 4:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

World MX GP

It's Round 17 of the 2021 World MX GP Championship of Lombardia in Mantova, Italy.


MotoAmerica Jr. Cup

Tue Oct 18 @ 5:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotoAmerica Jr. Cup: Barber Motorsports Park - Race 1

MotoAmerica Jr. Cup: Barber Motorsports Park - Race 1


MotoAmerica Jr. Cup

Tue Oct 18 @ 5:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotoAmerica Jr. Cup: Barber Motorsports Park - Race 2

MotoAmerica Jr. Cup: Barber Motorsports Park - Race 2


Racer TV

Tue Oct 18 @ 6:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Racer TV

Tue Oct 18 @ 6:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Tue Oct 18 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

PulpMX

The PulpMX show is a weekly deep dive look at the sport of professional motocross/supercross hosted by Steve Matthes and a range of industry insider co-hosts. With anyone from top factory riders to privateer heroes and industry people phoning in to offer up their perspectives, the guys at PulpMX strive to have the fans of the sport listen, laugh and learn.


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Tue Oct 18 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes - Road Atlanta - Race 1

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Tue Oct 18 @ 9:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Dangerous Race: Isle of Man

The Dangerous Race: Isle of Man


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Tue Oct 18 @ 10:00pm EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes - Road Atlanta - Race 1

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Tue Oct 18 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

MotoAmerica Superbikes - Road Atlanta - Race 1

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Wed Oct 19 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Dangerous Race: Isle of Man

The Dangerous Race: Isle of Man


Wed Oct 19 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

PulpMX

The PulpMX show is a weekly deep dive look at the sport of professional motocross/supercross hosted by Steve Matthes and a range of industry insider co-hosts. With anyone from top factory riders to privateer heroes and industry people phoning in to offer up their perspectives, the guys at PulpMX strive to have the fans of the sport listen, laugh and learn.


Racer TV

Wed Oct 19 @ 2:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Racer TV

Wed Oct 19 @ 2:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Wed Oct 19 @ 3:00am EST (TVPG / 1 hours)

Real Road Racing Series

The Road Racing Series is the ultimate two wheel motorcycle action for adrenaline- junkies. Run in rural England and Ireland, where all riders go out on the course at the same time, and compete with no boundaries or tire walls in a no holds bar event!


World MX GP

Wed Oct 19 @ 4:00am EST (TVPG / 30 minutes)

World MX GP

It's Round 17 of the 2021 World MX GP Championship of Lombardia in Mantova, Italy.


World MX GP

Wed Oct 19 @ 4:30am EST (TVPG / 30 minutes)

World MX GP

It's Round 17 of the 2021 World MX GP Championship of Lombardia in Mantova, Italy.


Best Battles Motocross

Wed Oct 19 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Best Battles Motocross

This week on Best Battles we relive some of the most thrilling contests of the British Motocross Championship.


New Zealand TNT Racing

Wed Oct 19 @ 6:00am EST (TVPG / 1 hours)

New Zealand Thunder Series: Sprint/Midget Racing - Heritage Shields Night

It’s Heritage Shields night here at Western Springs Speedway, featuring action packed racing from all classes.


Racer TV

Wed Oct 19 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Racer TV

Wed Oct 19 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Wed Oct 19 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


Mid-West Drag Racing Series

Wed Oct 19 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

Mid-West Drag Racing Series: Pro Mod Drag Racing - Tulsa, OK

It's a slice of pure Americana - two drivers, a straight line and whomever beats the other to the finish line wins. The Mid West Drag Racing Series is the country's premier regional drag racing circuit. With big money on the line, the racers come out in droves for a chance at 660 feet of stardom. Funny Cars, Pro Modifieds, Dragsters and more will get your adrenaline pumping.


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Wed Oct 19 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes - Road Atlanta - Race 1

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Wed Oct 19 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes - Road Atlanta - Race 1

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Wed Oct 19 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Dangerous Race: Isle of Man

The Dangerous Race: Isle of Man


My Classic Car

Wed Oct 19 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Canada D'eh Car Show

Dennis roams around the Canada D'eh Car Show.


Sams Garage

Wed Oct 19 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage

Each week we will go inside "Sam's Garage" to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.


My Classic Car

Wed Oct 19 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Fleming's Pumpkin Run

Dennis heads to Egg Harbor Township in New Jersey for the Flemings Pumpkin Run and then to Arizona to look at some dwarf cars.


The 900 Series

Wed Oct 19 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series

Brant walks us through the intricacies of repairing the door handles of a 2003 Porsche 996 Cabriolet. .


Stacey David's GearZ

Wed Oct 19 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Lokar Car Show

Wed Oct 19 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Nomadrus

We’re heading back to Marion, VA to check out what everyone’s favorite Nomad builder is up to. He has a whole new set of projects.


Monster Jam

Wed Oct 19 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam - Stadium Tour Season Review


Wed Oct 19 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


Wed Oct 19 @ 6:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Wed Oct 19 @ 6:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Wed Oct 19 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

Trans Am


Wed Oct 19 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Smoky Mountain Speedway

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Smoky Mountain Speedway


Wed Oct 19 @ 9:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Wed Oct 19 @ 9:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Wed Oct 19 @ 10:00pm EST (TVPG / 1 hours 30 minutes)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Portsmouth Raceway Park - Portsmouth, OH

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Portsmouth Raceway Park - Portsmouth, OH


On The Edge

Wed Oct 19 @ 11:30pm EST (TVPG / -84600 seconds)

On the Edge: 2021 - Sweat Hog - Five Flags Speedway - Part 1

On the Edge: 2021- Sweat Hog - Five Flags Speedway - Part 1 - Pensacola, FL- Event Date: 3/20/21


Thu Oct 20 @ 12:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Thu Oct 20 @ 12:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Thu Oct 20 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

Trans Am


Thu Oct 20 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: I-80 Speedway - Greenwood, NE

Lucas Oil Late Model Dirt Series: I-80 Speedway - Greenwood, NE


Thu Oct 20 @ 3:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Thu Oct 20 @ 3:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Thu Oct 20 @ 4:00am EST (TVPG / 1 hours 30 minutes)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Portsmouth Raceway Park - Portsmouth, OH

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Portsmouth Raceway Park - Portsmouth, OH


On The Edge

Thu Oct 20 @ 5:30am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Sweat Hog - Five Flags Speedway - Part 1

On the Edge: 2021- Sweat Hog - Five Flags Speedway - Part 1 - Pensacola, FL- Event Date: 3/20/21


Thu Oct 20 @ 6:00am EST (TVPG / 1 hours)

Aussie Top Fuel Drag Racing

Aussie Top Fuel Drag Racing


Thu Oct 20 @ 7:00am EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

Trans Am


SPEED SPORT

Thu Oct 20 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

SPEED SPORT: GAA Classic Cars Auction - The Palace - Greensboro, NC

The 10 year anniversary auction for GAA Classic Cars. Consigning vehicles from all across the country--and many at no reserve—GAA specializes in American muscle, with a unique assortment ranging from pre-war to present-day, resto-mods to numbers-matching classics, and exotics to jacked-up pickups!


Goodwood Speedweek Highlights

Thu Oct 20 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

Goodwood Speedweek Highlights

Goodwood Speedweek Highlights


Thu Oct 20 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Florence Speedway - Union, KY

The Lucas Oil Late Model Dirt Series is the premier national touring sanctioning body for dirt super late models. These Lucas Oil Late Model Dirt racecars are on the cutting edge of technology in construction and are powered by 800 horsepower V-8 engines based on the Chevy, Ford and Mopar power plants.


Thu Oct 20 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


Monster Jam

Thu Oct 20 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam Thrash! Behind the scenes of the mechanics keeping the trucks running at 100%.


My Classic Car

Thu Oct 20 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Cruise Above the Clouds 25

Dennis heads to Woodland Park, Colorado for Cruise Above the Clouds and then heads to British Columbia, Canada to meet with Johnny Hot Rod.


Sams Garage

Thu Oct 20 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage

Sam and Doug continue working on the back half of the new frame for the 57' Thunderbird. Then, Sam installs a new front bumper and billet grill on the Chevy C10 truck.


My Classic Car

Thu Oct 20 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Atlantic Nationals

Dennis heads to New Brunswick, Canada for the Atlantic Nationals and then to Woodland Park, Colorado to look at some 1950's Edsels.


The 900 Series

Thu Oct 20 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series

Today Blake performs a post-purchase inspection on a 2006 Porsche 997 Carrera.


Stacey David's GearZ

Thu Oct 20 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ: The Toolboxer Project

Follow along as Stacey takes three Cornwell Toolboxes and turns them into drivable vehicles by pulling parts from junk yards, craigslist, and Facebook marketplace. Time to get back to using your imagination and making things happen!


Lokar Car Show

Thu Oct 20 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Pontiacs in Pigeon Forge Part 2

We’re bringing you more from the 22nd Annual Pontiacs in Pigeon Forge Show!


MotoAmerica Jr. Cup

Thu Oct 20 @ 4:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotoAmerica Jr. Cup: Barber Motorsports Park - Race 1

MotoAmerica Jr. Cup: Barber Motorsports Park - Race 1


MotoAmerica Jr. Cup

Thu Oct 20 @ 4:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotoAmerica Jr. Cup: Barber Motorsports Park - Race 2

MotoAmerica Jr. Cup: Barber Motorsports Park - Race 2


Thu Oct 20 @ 5:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Thu Oct 20 @ 5:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


SPEED SPORT

Thu Oct 20 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

SPEED SPORT: CARS Tour Old State Nationals

The biggest names in late model stock car racing battle for the $30,000 first-place prize at Caraway Speedway.


Thu Oct 20 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


ARCA Menards Series

Thu Oct 20 @ 8:00pm EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Phoenix Raceway - Avondale, AZ

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Monster Jam

Thu Oct 20 @ 10:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam


NASCAR Pace Lap

Thu Oct 20 @ 11:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Winged Nation

Thu Oct 20 @ 11:30pm EST (TVPG / -84600 seconds)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


Fri Oct 21 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

PulpMX

The PulpMX show is a weekly deep dive look at the sport of professional motocross/supercross hosted by Steve Matthes and a range of industry insider co-hosts. With anyone from top factory riders to privateer heroes and industry people phoning in to offer up their perspectives, the guys at PulpMX strive to have the fans of the sport listen, laugh and learn.


SPEED SPORT

Fri Oct 21 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

SPEED SPORT: CARS Tour Old State Nationals

The biggest names in late model stock car racing battle for the $30,000 first-place prize at Caraway Speedway.


NASCAR Pace Lap

Fri Oct 21 @ 2:00am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Winged Nation

Fri Oct 21 @ 2:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


ARCA Menards Series

Fri Oct 21 @ 3:00am EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Phoenix Raceway - Avondale, AZ

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Monster Jam

Fri Oct 21 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam


Icelandic Offroad Racing

Fri Oct 21 @ 6:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Icelandic Offroad Racing

Formula Off Road is a unique form of off-road, 4x4 motorsport where drivers compete in precision driving challenges over steep hills and extreme terrain with unique, purpose-built, high powered 4WD vehicles. It started in Iceland and has gained popularity in the Nordic countries and has spread to the U.S.


On The Edge

Fri Oct 21 @ 6:30am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Sweat Hog - Five Flags Speedway - Part 1

On the Edge: 2021- Sweat Hog - Five Flags Speedway - Part 1 - Pensacola, FL- Event Date: 3/20/21


FIM Sidecar World Championship

Fri Oct 21 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM Sidecar World Championship

This week the Super Side FIM Sidecar World Championship visits the Bugatti Circuit in Le Mans, France.


FIM Sidecar World Championship

Fri Oct 21 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM Sidecar World Championship

This week we're at the Assen Circuit in the Netherlands for Round 2 of the FIM Sidecar World Championship.


Monster Jam

Fri Oct 21 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam


On The Edge

Fri Oct 21 @ 9:00am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Sweat Hog - Five Flags Speedway - Part 1

On the Edge: 2021- Sweat Hog - Five Flags Speedway - Part 1 - Pensacola, FL- Event Date: 3/20/21


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Fri Oct 21 @ 9:30am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes - Road Atlanta - Race 1

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Fri Oct 21 @ 10:30am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes - Road Atlanta - Race 1

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Fri Oct 21 @ 11:30am EST (TVPG / 1 hours)

The Dangerous Race: Isle of Man

The Dangerous Race: Isle of Man


NASCAR Pace Lap

Fri Oct 21 @ 12:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


My Classic Car

Fri Oct 21 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Wild Hot Rod Weekend 7

Dennis heads to New Jersey for Hot Rods, then goes to Orlando for Micro Cars.


Sams Garage

Fri Oct 21 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage: Kicking Off the Season

Sam & Kevin overview their newest Jeep project while Sam & Doug show us their progress of the Thunderbird project continuing this season. New air for the Cadillac and Livernois upgrades on the Sheriff’s Charger.


The Lifted Life

Fri Oct 21 @ 2:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: it's a Jeep Thing!

The crew at Five R decides to build and attempt to sell a stunning lifted "Colorado Red" Jeep and head to the Lone Star Throwdown in Houston. Will they find a potential buyer in the Lone Star State, or will they return unsuccessful?


Stacey David's GearZ

Fri Oct 21 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Lokar Car Show

Fri Oct 21 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Heritage Days Super Cruise Part 1

The Heritage Days Super Cruise brings out all kinds of classics, customs and muscle cars to fill the streets of downtown Greenville, PA.


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 21 @ 4:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is in Las Vegas, Nevada for the Supernationals!


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 21 @ 4:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is in Las Vegas, Nevada for the Supernationals featuring the S2, X30 Junior and KZ Classes.


Fri Oct 21 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


Winged Nation

Fri Oct 21 @ 6:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


MotorWeek

Fri Oct 21 @ 6:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Genesis GV60

Join us for a pampered ride in the Genesis GV60 luxury utility, followed up by Kia’s all-new Sportage Hybrid SUV!


Monster Jam

Fri Oct 21 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam


Fri Oct 21 @ 8:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Fri Oct 21 @ 8:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


On The Edge

Fri Oct 21 @ 9:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Flat Fest- Madison International Speedway - Oregon, WI

On the Edge: 2021 - Flat Fest- Madison International Speedway- Oregon, WI. Event Date: 8/7/21


On The Edge

Fri Oct 21 @ 9:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Tournament of Destruction - Jefferson Speedway - Show 1

On the Edge: 2021 - Tournament of Destruction - Jefferson Speedway - Show 1. Event Date: 7/4/21


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 21 @ 10:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is in New Orleans with the Mini Swift, S4 and x30 Senior Classes.


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 21 @ 10:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

Superkarts! USA (SKUSA) is dedicated to high-performance kart racing in North America and is focused on developing the sport of kart racing into a truly professional motorsport, taking karting to the next level


Fri Oct 21 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


Sat Oct 22 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


Winged Nation

Sat Oct 22 @ 1:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


MotorWeek

Sat Oct 22 @ 1:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Genesis GV60

Join us for a pampered ride in the Genesis GV60 luxury utility, followed up by Kia’s all-new Sportage Hybrid SUV!


Monster Jam

Sat Oct 22 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam


Sat Oct 22 @ 3:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Sat Oct 22 @ 3:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


On The Edge

Sat Oct 22 @ 4:00am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Flat Fest- Madison International Speedway - Oregon, WI

On the Edge: 2021 - Flat Fest- Madison International Speedway- Oregon, WI. Event Date: 8/7/21


On The Edge

Sat Oct 22 @ 4:30am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Tournament of Destruction - Jefferson Speedway - Show 1

On the Edge: 2021 - Tournament of Destruction - Jefferson Speedway - Show 1. Event Date: 7/4/21


SKUSA Karting Championship

Sat Oct 22 @ 5:00am EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is in Sonoma, California with the X30 Jr, X30 Masters and the S1 Classes.


SKUSA Karting Championship

Sat Oct 22 @ 5:30am EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is at Sonoma Raceway.


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sat Oct 22 @ 6:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Mods/B-Mods

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Mods/B-Mods - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 10/8/21


The 900 Series

Sat Oct 22 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series

This week Gary puts 5-bolt Fuchs wheels on a Porsche 914. Plus, Blake installs some cat bypass pipes into a 2014 Cayenne S.


My Classic Car

Sat Oct 22 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Wild Hot Rod Weekend 7

Dennis heads to New Jersey for Hot Rods, then goes to Orlando for Micro Cars.


Sams Garage

Sat Oct 22 @ 8:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage: Kicking Off the Season

Sam & Kevin overview their newest Jeep project while Sam & Doug show us their progress of the Thunderbird project continuing this season. New air for the Cadillac and Livernois upgrades on the Sheriff’s Charger.


MotorWeek

Sat Oct 22 @ 8:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Genesis GV60

Join us for a pampered ride in the Genesis GV60 luxury utility, followed up by Kia’s all-new Sportage Hybrid SUV!


The Lifted Life

Sat Oct 22 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: All in a Day's Work

The Five R Truck crew in Golden, Colorado builds a lifted Dodge truck in preparation for SEMA, premiering at the Denver Auto Show. Will they get the build done in time for the big reveal?


Winged Nation

Sat Oct 22 @ 10:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


NASCAR Pace Lap

Sat Oct 22 @ 10:30am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Sat Oct 22 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


Monster Jam

Sat Oct 22 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we look back at Monster Jam's Wow Factor moments.


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Sat Oct 22 @ 1:00pm EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes - Road Atlanta - Race 1

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Racer TV

Sat Oct 22 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Racer TV

Sat Oct 22 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


NASCAR Pace Lap

Sat Oct 22 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Winged Nation

Sat Oct 22 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


Monster Jam

Sat Oct 22 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we look back at Monster Jam's Wow Factor moments.


Kentucky Drag Boat Association

Sat Oct 22 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Kentucky Drag Boat Association: 2021 - 11th Annual Diamond Nationals - Part 1

Kentucky Drag Boat Association: 2021 - 11th Annual Diamond Nationals - Part 1 - Lake Lucas, Wheatland, MO- Event Date: 9/5/2021


Sat Oct 22 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


Sat Oct 22 @ 7:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Sat Oct 22 @ 7:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


500 Sprint Car Tour
Airs LIVE!

Sat Oct 22 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

500 Sprint Car Tour: Indianapolis Raceway Park - LIVE!

Pavement Sprint Car racing has risen to prominence in America once again and the 500 Sprint Car Tour is leading the charge. In its inaugural year in 2022, the 500 Sprint Car Tour features 10 races at four different tracks, including the historic Lucas Oil Little 500.


Sat Oct 22 @ 9:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


ARCA Menards Series

Sat Oct 22 @ 10:00pm EST (TVPG / -79200 seconds)

ARCA Menards Series: Iowa Speedway - Newton, IA

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sun Oct 23 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Stock Car/Hobby

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Stock Car/Hobby Stock - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 10/9/21


Sun Oct 23 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


ARCA Menards Series

Sun Oct 23 @ 2:00am EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Iowa Speedway - Newton, IA

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Kentucky Drag Boat Association

Sun Oct 23 @ 4:00am EST (TVPG / 1 hours)

Kentucky Drag Boat Association: 2021 - 11th Annual Diamond Nationals - Part 2

Kentucky Drag Boat Association: 2021 - 11th Annual Diamond Nationals - Part 2 - Lake Lucas, Wheatland, MO. Event Date: 9/5/21


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sun Oct 23 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Mods/B-Mods

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Mods/B-Mods - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 10/8/21


Winged Nation

Sun Oct 23 @ 6:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


NASCAR Pace Lap

Sun Oct 23 @ 6:30am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


The 900 Series

Sun Oct 23 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series: Deja Vu

This week Ramon takes a trip to Autofest in Las Vegas, Nevada while Brant works on a 1986 Porsche 928.


MotorWeek

Sun Oct 23 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Genesis GV60

Join us for a pampered ride in the Genesis GV60 luxury utility, followed up by Kia’s all-new Sportage Hybrid SUV!


Lokar Car Show

Sun Oct 23 @ 8:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Hot Bristol Night

What’s hotter than a Hot Bristol Night? Two cities sharing one street for one amazing car show!


MotorWeek

Sun Oct 23 @ 8:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Genesis GV60

Join us for a pampered ride in the Genesis GV60 luxury utility, followed up by Kia’s all-new Sportage Hybrid SUV!


The Lifted Life

Sun Oct 23 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: Seeing Gold

The team at Five R work with Freddy Dodge from "Gold Rush" to build a rugged and tough truck to tackle the Alaska tundra. Will Freddy be impressed with his new set of wheels or will he leave the team with coal?


Sun Oct 23 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


NASCAR Pace Lap

Sun Oct 23 @ 11:00am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


My Classic Car

Sun Oct 23 @ 11:30am EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Wild Hot Rod Weekend 7

Dennis heads to New Jersey for Hot Rods, then goes to Orlando for Micro Cars.


500 Sprint Car Tour

Sun Oct 23 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

500 Sprint Car Tour: Indianapolis Raceway Park (Replay of the LIVE Event)

Pavement Sprint Car racing has risen to prominence in America once again and the 500 Sprint Car Tour is leading the charge. In its inaugural year in 2022, the 500 Sprint Car Tour features 10 races at four different tracks, including the historic Lucas Oil Little 500.


Southwest Short Track Racing

Sun Oct 23 @ 1:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Southwest Short Track Racing

Southwest Short Track Racing


The Lifted Life

Sun Oct 23 @ 2:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: Yin-Yang

2 builds in one show this week! The guys at 5R Trucks are pressed for time when two clients come in with a white 2016 Chevy 1500 and a Black 2016 GMC Denali 2500. You have to see what happens when two builds occur at once!


Last Dog Standing

Sun Oct 23 @ 3:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Last Dog Standing: 2021 - Finale - Glen Helen Raceway - Glen Helen, CA

The 2021 Last Dog Standing coverage concludes with an epic eleven mile course over the hills and trails of Glen Helen Raceway Park, where riders who were able to qualify for the last race must complete two loops of the course in order to determine who is the Last Dog Standing. Cody Webb won the first moto of the day and hopes to continue his dominance, but there are many riders hoping to spoil his day and take the crown. There are many difficult obstacles the riders must contend with, including the rocky and wet Rubicon section and the infamous Last Dog Canyon, which the riders must climb the first time ever rather than riding down it.


Monster Jam

Sun Oct 23 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we look back at Monster Jam's Wow Factor moments.


Rally North America

Sun Oct 23 @ 5:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Rally North America

Scavenger teams continue across Michigan lakes in a host of sports cars crossing the Mackinac Bridge in search of checkpoints.


Rally North America

Sun Oct 23 @ 5:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Rally North America

It's the season finale and the scores are in. Rally North America highlights the trek through the Midwest.


Sun Oct 23 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

Trans Am


Sun Oct 23 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


500 Sprint Car Tour

Sun Oct 23 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

500 Sprint Car Tour: Indianapolis Raceway Park (Replay of the LIVE Event)

Pavement Sprint Car racing has risen to prominence in America once again and the 500 Sprint Car Tour is leading the charge. In its inaugural year in 2022, the 500 Sprint Car Tour features 10 races at four different tracks, including the historic Lucas Oil Little 500.


Sun Oct 23 @ 9:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Sun Oct 23 @ 9:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


SPEED SPORT

Sun Oct 23 @ 10:00pm EST (TVPG / 1 hours)

SPEED SPORT: CARS Tour Old State Nationals

The biggest names in late model stock car racing battle for the $30,000 first-place prize at Caraway Speedway.


Sun Oct 23 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


Mon Oct 24 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


500 Sprint Car Tour

Mon Oct 24 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

500 Sprint Car Tour: Indianapolis Raceway Park (Replay of the LIVE Event)

Pavement Sprint Car racing has risen to prominence in America once again and the 500 Sprint Car Tour is leading the charge. In its inaugural year in 2022, the 500 Sprint Car Tour features 10 races at four different tracks, including the historic Lucas Oil Little 500.


Mon Oct 24 @ 2:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Mon Oct 24 @ 2:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


SPEED SPORT

Mon Oct 24 @ 3:00am EST (TVPG / 1 hours)

SPEED SPORT: CARS Tour Old State Nationals

The biggest names in late model stock car racing battle for the $30,000 first-place prize at Caraway Speedway.


Mon Oct 24 @ 4:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


FIM SuperEnduro World Championship

Mon Oct 24 @ 5:00am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM SuperEnduro World Championship

We're at the Price Arena in Jerusalem for the first ever Grand Prix in Israel for the halfway point of the current campaign.


World MX GP

Mon Oct 24 @ 5:30am EST (TVPG / 30 minutes)

World MX GP: Rd 1 - Great Britain

It's the first round of the 2022 World MX GP Championship of Great Britain at Matterley Basin.


New Zealand TNT Racing

Mon Oct 24 @ 6:00am EST (TVPG / 1 hours)

New Zealand Thunder Series: Sprint/Midget Racing - Season Finale

It’s the season finale here at Western Springs, featuring 4 classes you won’t want to miss.


Monster Jam

Mon Oct 24 @ 7:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we look back at Monster Jam's Wow Factor moments.


Mon Oct 24 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

Madera Racing: LunkerDaddy Pro Late Model - Race 4

It's Round 4 of the Pro Late Models at Madera Speedway in California.


Mon Oct 24 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


Southwest Short Track Racing

Mon Oct 24 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

Southwest Short Track Racing

Southwest Short Track Racing


Monster Jam

Mon Oct 24 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we look back at Monster Jam's Wow Factor moments.


500 Sprint Car Tour

Mon Oct 24 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

500 Sprint Car Tour: Indianapolis Raceway Park

Pavement Sprint Car racing has risen to prominence in America once again and the 500 Sprint Car Tour is leading the charge. In its inaugural year in 2022, the 500 Sprint Car Tour features 10 races at four different tracks, including the historic Lucas Oil Little 500.


Stacey David's GearZ

Mon Oct 24 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Sams Garage

Mon Oct 24 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage: Kicking Off the Season

Sam & Kevin overview their newest Jeep project while Sam & Doug show us their progress of the Thunderbird project continuing this season. New air for the Cadillac and Livernois upgrades on the Sheriff’s Charger.


My Classic Car

Mon Oct 24 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Wild Hot Rod Weekend 7

Dennis heads to New Jersey for Hot Rods, then goes to Orlando for Micro Cars.


The 900 Series

Mon Oct 24 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series: The Wheel Deal

This week on the 900 Series Brant adjusts suspension on a 1982 Porsche 911.


Stacey David's GearZ

Mon Oct 24 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Lokar Car Show

Mon Oct 24 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Hot Bristol Night

What’s hotter than a Hot Bristol Night? Two cities sharing one street for one amazing car show!


Monster Jam

Mon Oct 24 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

We're at the AT&T Stadium in Arlington, Texas for more Freestyle.


Southwest Short Track Racing

Mon Oct 24 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Southwest Short Track Racing

The Spears Manufacturing Modifieds head to Irwindale Speedway in Irwindale, California for the All-Star Showdown 75.


Mon Oct 24 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Madera Racing: 51FIFTY Jr Late Model - Race 5

A variety of racing including Winged Sprint Cars, Super Late Models, and Madera Late Models.


Mon Oct 24 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


Lucas Oil Pro Pulling League

Mon Oct 24 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Pro Pulling League: 2022

From the championship archives at Lucas Oil comes some of the best pro pulling league action from recent years.


Monster Jam

Mon Oct 24 @ 9:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we're at the Sam Boyd Stadium in Las Vegas, Nevada for Monster Jam World Finals.


Mon Oct 24 @ 10:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Mon Oct 24 @ 10:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


The Lifted Life

Mon Oct 24 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

The Lifted Life: The Old vs. The New

It's the season finale! Two clients have come into the shop one with a new 2016 FORD F250 and another client with an older 1997 F250. The guys in the garage have big plans to overhaul the older Ford to shine both under the hood and cosmetically when put up against the newer Ford. Both trucks come out with Five R perfection, but you will have to choose if you like "The old vs. The new" when both are revealed.


Southwest Short Track Racing

Tue Oct 25 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

Southwest Short Track Racing

Southwest Short Track Racing


Tue Oct 25 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

Madera Racing: 51FIFTY Jr Late Model - Race 5

A variety of racing including Winged Sprint Cars, Super Late Models, and Madera Late Models.


Tue Oct 25 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


Lucas Oil Pro Pulling League

Tue Oct 25 @ 3:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Pro Pulling League: 2022

From the championship archives at Lucas Oil comes some of the best pro pulling league action from recent years.


Monster Jam

Tue Oct 25 @ 4:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam


Touring Car America

Tue Oct 25 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Touring Car America

TC- TC America is the premier Touring Car series in North America featuring races across all classes including, TCR, TC and TCA. At some events, the TC classes will run together, at others they are separated into TC (A & B) and TCR races.


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Tue Oct 25 @ 6:00am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM Enduro GP: Portugal

This week FIA Enduro GP heads to Portugal for Round 1 of the Season.


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Tue Oct 25 @ 6:30am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM Enduro GP

Today is Round 2 of the 2021 Borilli FIM Enduro GP World Championship in Edolo, Italy.


MotoAmerica Supersport

Tue Oct 25 @ 7:00am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Supersport: Ridge Motorsports Park - Race 1

MotoAmerica’s middleweight race class, Supersport features the series’ rising stars competing aboard production-based motorcycles.


MotoAmerica Supersport

Tue Oct 25 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Supersport: Ridge Motorsports Park - Race 2

MotoAmerica’s middleweight race class, Supersport features the series’ rising stars competing aboard production-based motorcycles.


Tue Oct 25 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

Trans Am


Lucas Oil Pro Pulling League

Tue Oct 25 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Pro Pulling League: 2022

From the championship archives at Lucas Oil comes some of the best pro pulling league action from recent years.


Tue Oct 25 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Pro Watercross Slalom Drags: Nashville II

Pro Watercross heads to Riverfront Park in Nashville, Tennessee for the iRoc stock category.


Tue Oct 25 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Florence Speedway - Union, KY

The Lucas Oil Late Model Dirt Series is the premier national touring sanctioning body for dirt super late models. These Lucas Oil Late Model Dirt racecars are on the cutting edge of technology in construction and are powered by 800 horsepower V-8 engines based on the Chevy, Ford and Mopar power plants.


My Classic Car

Tue Oct 25 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Santa Fe Consorso

Dennis makes his way to New Mexico for the Santa Fe Concorso and then to Evansville, Indiana to check out at De Tomaso Pantera.


Sams Garage

Tue Oct 25 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage: Kicking Off the Season

Sam & Kevin overview their newest Jeep project while Sam & Doug show us their progress of the Thunderbird project continuing this season. New air for the Cadillac and Livernois upgrades on the Sheriff’s Charger.


My Classic Car

Tue Oct 25 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: 8 Flags Car Show

Dennis heads to Fernandina Beach, Florida for the 8 Flags Car Show and then to Millstone, New Jersey to take a spin in the Fireball 500 and Red Baron.


The 900 Series

Tue Oct 25 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series: Coming in Clutch

This week a customer brings in a 1990 Model 964 Carrera 4 for a clutch replacement. Plus, Brant explains how the heater system works in a typical Porsche


Stacey David's GearZ

Tue Oct 25 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ: Red Bird - Part 3

Tag along as Stacey outfits the old Bird with some massive Baer brakes. Then it’s on to wheels and tires, because you need some serious rubber on the road if you’re going to stick to the curves. This bird is almost ready to fly!


Lokar Car Show

Tue Oct 25 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Hot Bristol Night

What’s hotter than a Hot Bristol Night? Two cities sharing one street for one amazing car show!


World MX GP

Tue Oct 25 @ 4:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

World MX GP: Rd 1 - Great Britain

It's the first round of the 2022 World MX GP Championship of Great Britain at Matterley Basin.


World MX GP

Tue Oct 25 @ 4:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

World MX GP: Rd 2 - Mantova, Italy

It's Round 2 of the MXGP Championship taking place in Mantova, Italy.


MotoAmerica Jr. Cup

Tue Oct 25 @ 5:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotoAmerica Jr. Cup: Ridge Motorsports Park - Race 1

This week is Round 4 of Race 1 at the Ridge Motorsports Park in Shelton, WA.


MotoAmerica Jr. Cup

Tue Oct 25 @ 5:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotoAmerica Jr. Cup: Ridge Motorsports Park - Race 2

This week it's Round 4 of Race 2 at the Ridge Motorsports Park in Shelton, WA


Racer TV

Tue Oct 25 @ 6:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Racer TV

Tue Oct 25 @ 6:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Tue Oct 25 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

PulpMX

The PulpMX show is a weekly deep dive look at the sport of professional motocross/supercross hosted by Steve Matthes and a range of industry insider co-hosts. With anyone from top factory riders to privateer heroes and industry people phoning in to offer up their perspectives, the guys at PulpMX strive to have the fans of the sport listen, laugh and learn.


MAVTV logo, this show does not have a link to a show page.

Tue Oct 25 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes - Road Atlanta - Race 1

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Tue Oct 25 @ 9:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Dangerous Race: Isle of Man

The Dangerous Race: Isle of Man


Tue Oct 25 @ 10:00pm EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Tue Oct 25 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

MotoAmerica Superbikes

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Wed Oct 26 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Dangerous Race: Isle of Man

The Dangerous Race: Isle of Man


Wed Oct 26 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

PulpMX

The PulpMX show is a weekly deep dive look at the sport of professional motocross/supercross hosted by Steve Matthes and a range of industry insider co-hosts. With anyone from top factory riders to privateer heroes and industry people phoning in to offer up their perspectives, the guys at PulpMX strive to have the fans of the sport listen, laugh and learn.


Racer TV

Wed Oct 26 @ 2:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Racer TV

Wed Oct 26 @ 2:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Wed Oct 26 @ 3:00am EST (TVPG / 1 hours)

Real Road Racing Series

The Road Racing Series is the ultimate two wheel motorcycle action for adrenaline- junkies. Run in rural England and Ireland, where all riders go out on the course at the same time, and compete with no boundaries or tire walls in a no holds bar event!


World MX GP

Wed Oct 26 @ 4:00am EST (TVPG / 30 minutes)

World MX GP: Rd 3 - Patagonia

It's Round 3 of the 2022 MXGP Championship at Patagonia.


World MX GP

Wed Oct 26 @ 4:30am EST (TVPG / 30 minutes)

World MX GP: Rd 4

This week we're in Agueda for Round 4 of the World MX GP Championship.


Best Battles Motocross

Wed Oct 26 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Best Battles Motocross

This week on Best Battles we relive some of the most thrilling contests of the British Motocross Championship from 2001 and 2008


New Zealand TNT Racing

Wed Oct 26 @ 6:00am EST (TVPG / 1 hours)

New Zealand Thunder Series: Sprint/Midget Racing - Night 1

New Zealand Thunder series takes us to historic Western Springs Speedway for event number 1 featuring Midget and Sprint Cars.


Racer TV

Wed Oct 26 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Racer TV

Wed Oct 26 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Wed Oct 26 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


Mid-West Drag Racing Series

Wed Oct 26 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

Mid-West Drag Racing Series: Pro Mod Drag Racing - Tulsa, OK

It's a slice of pure Americana - two drivers, a straight line and whomever beats the other to the finish line wins. The Mid West Drag Racing Series is the country's premier regional drag racing circuit. With big money on the line, the racers come out in droves for a chance at 660 feet of stardom. Funny Cars, Pro Modifieds, Dragsters and more will get your adrenaline pumping.


Wed Oct 26 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Wed Oct 26 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Wed Oct 26 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Dangerous Race: Isle of Man

The Dangerous Race: Isle of Man


My Classic Car

Wed Oct 26 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Ridgely Car Show 6

Dennis heads to Maryland for the Ridgley Car Show and then to Ocala, Florida to see some Lincoln Continentals.


Sams Garage

Wed Oct 26 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage

Sam and the Lokar team walk around the 68' Chevelle reminiscing over the project. Then, Sam and Doug take us through an overview of their progress on the frame for the 57' Thunderbird.


My Classic Car

Wed Oct 26 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Hot August Nights

Dennis travels to Reno, Nevada for Hot August Nights and then heads to Imperial, Missouri to check out a Buick and Mercury.


The 900 Series

Wed Oct 26 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series: 1989 Porsche 928 S4 Fuel Injectors

Today Brant replaces fuel injectors in a 1989 Porsche 928 S4. Plus, the crew head to Pahrump, Nevada for some fun at the track at Spring Mountain Motorsports Ranch


Stacey David's GearZ

Wed Oct 26 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ: The Meyers Manx

If you’ve ever wanted a dune buggy, or wondered where they came from, you’ll love this show! After that, Stacey dives into some tech pieces that will definitely make your life easier in the shop!


Lokar Car Show

Wed Oct 26 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Hot Bristol Night

What’s hotter than a Hot Bristol Night? Two cities sharing one street for one amazing car show!


Monster Jam

Wed Oct 26 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

It's Round 2 of the World Finals for the Freestyle category happening at the Sam Boyd Stadium in Las Vegas, NV.


Wed Oct 26 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


500 Sprint Car Tour

Wed Oct 26 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

500 Sprint Car Tour: Indianapolis Raceway Park

Pavement Sprint Car racing has risen to prominence in America once again and the 500 Sprint Car Tour is leading the charge. In its inaugural year in 2022, the 500 Sprint Car Tour features 10 races at four different tracks, including the historic Lucas Oil Little 500.


Wed Oct 26 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

Trans Am


Wed Oct 26 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Florence Speedway - Union, KY - Night 2

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Florence Speedway - Union, KY - Night 2


Wed Oct 26 @ 9:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Wed Oct 26 @ 9:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Monster Jam

Wed Oct 26 @ 10:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

It's Monster Jam International. Highlights of Monster Jam going overseas.


Wed Oct 26 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Florence Speedway - Union, KY - Night 2

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Florence Speedway - Union, KY - Night 2


500 Sprint Car Tour

Thu Oct 27 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

500 Sprint Car Tour: Indianapolis Raceway Park


Thu Oct 27 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

Trans Am


Thu Oct 27 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Florence Speedway - Union, KY - Night 2

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Florence Speedway - Union, KY - Night 2


Thu Oct 27 @ 3:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Thu Oct 27 @ 3:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Monster Jam

Thu Oct 27 @ 4:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we're at the Levi Stadium in Santa Clara, California for Monster Jam Super Stars.


Thu Oct 27 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Florence Speedway - Union, KY - Night 2

Lucas Oil Late Model Dirt Series: Florence Speedway - Union, KY - Night 2


Thu Oct 27 @ 6:00am EST (TVPG / 1 hours)

Aussie Top Fuel Drag Racing

This week we continue Round 1 at Sydney Dragway in New South Wales.


Thu Oct 27 @ 7:00am EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

Trans Am


SPEED SPORT

Thu Oct 27 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

SPEED SPORT: CARS Tour Old State Nationals

The biggest names in late model stock car racing battle for the $30,000 first-place prize at Caraway Speedway.


Goodwood Speedweek Highlights

Thu Oct 27 @ 9:00am EST (TVPG / 2 hours)

Goodwood Speedweek Highlights: Festival of Speed

Goodwood Speedweek Highlights: Festival of Speed


Thu Oct 27 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


Monster Jam

Thu Oct 27 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we're at the Levi Stadium in Santa Clara, California for Monster Jam Super Stars.


My Classic Car

Thu Oct 27 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Trinidad and Tobago

Dennis heads to Trinidad and Tobago for the Grand Auto Show and then talkies a look at some picture cars from the 1960's sitcom "The Munsters".


Sams Garage

Thu Oct 27 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage: New Season, New Projects

Season Premiere-68’ Chevelle SS and 57’ Thunderbird projects begin.


My Classic Car

Thu Oct 27 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Peach City Beach Cruise 17

Dennis visits British Columbia, Canada for the Peach City Beach Cruise and then heads to Ocala, Florida to check out some 1970's Mega Cruisers.


The 900 Series

Thu Oct 27 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series: Cayenne-n't Believe It

Today Brant tackles a massive oil leak in a 1984 Porsche 911 while Tony takes a trip to Mecum Auctions.


Stacey David's GearZ

Thu Oct 27 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ: The New/Old Van Craze

Today Stacey revamps the grill on a 1981 classic GMC Vandura.


Lokar Car Show

Thu Oct 27 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Pontiacs in Pigeon Forge Part 2

We’re bringing you more from the 22nd Annual Pontiacs in Pigeon Forge Show!


MotoAmerica Jr. Cup

Thu Oct 27 @ 4:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotoAmerica Jr. Cup: Ridge Motorsports Park - Race 1

This week is Round 4 of Race 1 at the Ridge Motorsports Park in Shelton, WA.


MotoAmerica Jr. Cup

Thu Oct 27 @ 4:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotoAmerica Jr. Cup: Ridge Motorsports Park - Race 2

This week it's Round 4 of Race 2 at the Ridge Motorsports Park in Shelton, WA


SPEED SPORT

Thu Oct 27 @ 5:00pm EST (TVPG / 2 hours)

SPEED SPORT: GAA Classic Cars Auction - The Palace - Greensboro, NC

The 10 year anniversary auction for GAA Classic Cars. Consigning vehicles from all across the country--and many at no reserve—GAA specializes in American muscle, with a unique assortment ranging from pre-war to present-day, resto-mods to numbers-matching classics, and exotics to jacked-up pickups!


Thu Oct 27 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


ARCA Menards Series

Thu Oct 27 @ 8:00pm EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Berlin Raceway - Marne MI

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Monster Jam

Thu Oct 27 @ 10:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we're at the Levi Stadium in Santa Clara, California for Monster Jam Super Stars.


NASCAR Pace Lap

Thu Oct 27 @ 11:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Winged Nation

Thu Oct 27 @ 11:30pm EST (TVPG / -84600 seconds)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


SPEED SPORT

Fri Oct 28 @ 12:00am EST (TVPG / 2 hours)

SPEED SPORT: GAA Classic Cars Auction - The Palace - Greensboro, NC

The 10 year anniversary auction for GAA Classic Cars. Consigning vehicles from all across the country--and many at no reserve—GAA specializes in American muscle, with a unique assortment ranging from pre-war to present-day, resto-mods to numbers-matching classics, and exotics to jacked-up pickups!


NASCAR Pace Lap

Fri Oct 28 @ 2:00am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Winged Nation

Fri Oct 28 @ 2:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


ARCA Menards Series

Fri Oct 28 @ 3:00am EST (TVPG / 2 hours)

ARCA Menards Series: Berlin Raceway - Marne MI

The ARCA Racing Series Presented by Menards is an American stock car series, the premier division of the Automobile Racing Club of America (ARCA). A professional stock car tour, used as a feeder series into the three national touring series of NASCAR, ARCA hosts events at a variety of track types including superspeedways, road courses, and dirt tracks.


Monster Jam

Fri Oct 28 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we're at the Levi Stadium in Santa Clara, California for Monster Jam Super Stars.


Icelandic Offroad Racing

Fri Oct 28 @ 6:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Icelandic Offroad Racing

Formula Off Road is a unique form of off-road, 4x4 motorsport where drivers compete in precision driving challenges over steep hills and extreme terrain with unique, purpose-built, high powered 4WD vehicles. It started in Iceland and has gained popularity in the Nordic countries and has spread to the U.S.


On The Edge

Fri Oct 28 @ 6:30am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Flat Fest- Madison International Speedway - Oregon, WI

On the Edge: 2021 - Flat Fest- Madison International Speedway- Oregon, WI. Event Date: 8/7/21


FIM Sidecar World Championship

Fri Oct 28 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM Sidecar World Championship

This week we're at the Assen Circuit in the Netherlands for Round 2 of the FIM Sidecar World Championship.


FIM Sidecar World Championship

Fri Oct 28 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

FIM Sidecar World Championship

This week we're at the Assen Circuit in the Netherlands for Round 2 of the FIM Sidecar World Championship.


Monster Jam

Fri Oct 28 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we're at the Levi Stadium in Santa Clara, California for Monster Jam Super Stars.


On The Edge

Fri Oct 28 @ 9:00am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Tournament of Destruction - Jefferson Speedway - Show 1

On the Edge: 2021 - Tournament of Destruction - Jefferson Speedway - Show 1. Event Date: 7/4/21


Fri Oct 28 @ 9:30am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Fri Oct 28 @ 10:30am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Fri Oct 28 @ 11:30am EST (TVPG / 1 hours)

The Dangerous Race: Isle of Man

The Dangerous Race: Isle of Man


NASCAR Pace Lap

Fri Oct 28 @ 12:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


My Classic Car

Fri Oct 28 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Old Orchard Beach Car Show

Dennis heads to Maine for 25th Annual Old Orchard Beach Car Show.


Sams Garage

Fri Oct 28 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage: Classic Cadillac Gets Chilled

A new spare tire carrier on the Jeep and new clutch for the Thunderbird. Sam wraps up the AC on the Cadillac and Livernois helps out an F-150.


The Lifted Life

Fri Oct 28 @ 2:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: Heavy Lifting

This week on The Lifted Life the crew trick out a 2016 Dodge RAM 2500 Cummins.


Stacey David's GearZ

Fri Oct 28 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Lokar Car Show

Fri Oct 28 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Heritage Days Super Cruise Part 1

The Heritage Days Super Cruise brings out all kinds of classics, customs and muscle cars to fill the streets of downtown Greenville, PA.


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 28 @ 4:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is at Las Vegas for the Super Nationals featuring X30 Master, Micro Swift and S2 classes.


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 28 @ 4:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is at Las Vegas for the Super Nationals featuring S4, X30 Jr and KZ classes.


Fri Oct 28 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


Winged Nation

Fri Oct 28 @ 6:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


MotorWeek

Fri Oct 28 @ 6:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Lucid Air

We’re going for a ride in an all-electric luxury sedan, the Lucid Air. And we’ll come back down to earth for Volvo's V90 Cross Country!


Monster Jam

Fri Oct 28 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we're at the Levi Stadium in Santa Clara, California for Monster Jam Super Stars.


Fri Oct 28 @ 8:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Fri Oct 28 @ 8:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


On The Edge

Fri Oct 28 @ 9:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Monster Truck - Freestyle - Lucas Oil Speedway

On the Edge: 2021 - Monster Truck - Freestyle - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 10/24/21


On The Edge

Fri Oct 28 @ 9:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Night of Thrills - Anderson Speedway - Show 1

On the Edge: 2021 - Night of Thrills - Anderson Speedway - Show 1. Event Date: 9/4/21


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 28 @ 10:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is at Las Vegas for the Super Nationals featuring Mini Swift, X30 Sr and KZ classes.


SKUSA Karting Championship

Fri Oct 28 @ 10:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is at Las Vegas for the Super Nationals 2019 featuring X30 Sr, X30 Jr and other classes.


Fri Oct 28 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


Sat Oct 29 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


Winged Nation

Sat Oct 29 @ 1:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


MotorWeek

Sat Oct 29 @ 1:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Lucid Air

We’re going for a ride in an all-electric luxury sedan, the Lucid Air. And we’ll come back down to earth for Volvo's V90 Cross Country!


Monster Jam

Sat Oct 29 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we're at the Levi Stadium in Santa Clara, California for Monster Jam Super Stars.


Sat Oct 29 @ 3:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Sat Oct 29 @ 3:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


On The Edge

Sat Oct 29 @ 4:00am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Monster Truck - Freestyle - Lucas Oil Speedway

On the Edge: 2021 - Monster Truck - Freestyle - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 10/24/21


On The Edge

Sat Oct 29 @ 4:30am EST (TVPG / 30 minutes)

On the Edge: 2021 - Night of Thrills - Anderson Speedway - Show 1

On the Edge: 2021 - Night of Thrills - Anderson Speedway - Show 1. Event Date: 9/4/21


SKUSA Karting Championship

Sat Oct 29 @ 5:00am EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is in Las Vegas for the Annual Super Nationals.


SKUSA Karting Championship

Sat Oct 29 @ 5:30am EST (TVPG / 30 minutes)

SKUSA Karting Championship

SuperKarts! USA is in Phoenix, AZ for two days of racing.


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sat Oct 29 @ 6:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Stock Car/Hobby

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Stock Car/Hobby - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 10/8/21


The 900 Series

Sat Oct 29 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series

The 900 Series takes you inside the world of Porsche automobiles from repair, maintenance, upgrades, and the culture surrounding the "air-cooled" wonder at 900 Series Motorsports, dba Carl's Place, a Las Vegas repair shop.


My Classic Car

Sat Oct 29 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Old Orchard Beach Car Show

Dennis heads to Maine for 25th Annual Old Orchard Beach Car Show.


Sams Garage

Sat Oct 29 @ 8:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage: Classic Cadillac Gets Chilled

A new spare tire carrier on the Jeep and new clutch for the Thunderbird. Sam wraps up the AC on the Cadillac and Livernois helps out an F-150.


MotorWeek

Sat Oct 29 @ 8:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Lucid Air

We’re going for a ride in an all-electric luxury sedan, the Lucid Air. And we’ll come back down to earth for Volvo's V90 Cross Country!


The Lifted Life

Sat Oct 29 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: Double Duty

This week on The Lifted Life it's another duel build for the guys featuring a candy red Jeep Rubicon and a new Dodge RAM 2500 Diesel.


Winged Nation

Sat Oct 29 @ 10:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


NASCAR Pace Lap

Sat Oct 29 @ 10:30am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Sat Oct 29 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


Monster Jam

Sat Oct 29 @ 12:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we're at the Levi Stadium in Santa Clara, California for Monster Jam Super Stars.


Sat Oct 29 @ 1:00pm EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Racer TV

Sat Oct 29 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


Racer TV

Sat Oct 29 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Racer TV: 2022

Racer TV


NASCAR Pace Lap

Sat Oct 29 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


Winged Nation

Sat Oct 29 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


Kentucky Drag Boat Association

Sat Oct 29 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Kentucky Drag Boat Association: 2021 - 11th Annual Diamond Nationals - Part 2

Kentucky Drag Boat Association: 2021 - 11th Annual Diamond Nationals - Part 2 - Lake Lucas, Wheatland, MO. Event Date: 9/5/21


Monster Jam

Sat Oct 29 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we're at the Levi Stadium in Santa Clara, California for Monster Jam Super Stars.


Sat Oct 29 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


Sat Oct 29 @ 7:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Sat Oct 29 @ 7:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sat Oct 29 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Stock Car/Hobby

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Stock Car/Hobby - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 10/9/21


NASCAR Pace Lap

Sat Oct 29 @ 9:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


MotorWeek

Sat Oct 29 @ 9:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Lucid Air

We’re going for a ride in an all-electric luxury sedan, the Lucid Air. And we’ll come back down to earth for Volvo's V90 Cross Country!


Sat Oct 29 @ 10:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Dangerous Race: Isle of Man

The Dangerous Race: Isle of Man


Sat Oct 29 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

The Dangerous Race: Isle of Man

The Dangerous Race: Isle of Man


Sun Oct 30 @ 12:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Sun Oct 30 @ 12:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sun Oct 30 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Mods/B-Mods

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Mods/B-Mods - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 10/9/21


Sun Oct 30 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


Sun Oct 30 @ 3:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Dangerous Race: Isle of Man

The Dangerous Race: Isle of Man


Sun Oct 30 @ 4:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Dangerous Race: Isle of Man

The Dangerous Race: Isle of Man


Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing

Sun Oct 30 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Mods/B-Mods

Lucas Oil Speedway Saturday Night Racing: 2021 - USRA Nationals: Mods/B-Mods - Lucas Oil Speedway - Wheatland, MO. Event Date: 10/9/21


Winged Nation

Sun Oct 30 @ 6:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Winged Nation

All the dirt racing excitement and the closest racing in America is featured each week on Winged Nation presented by Sage Fruit. Steve Post and Ashley Stremme bring you a trackside perspective on the heroes and personalities of dirt sprint car racing.


NASCAR Pace Lap

Sun Oct 30 @ 6:30am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


The 900 Series

Sun Oct 30 @ 7:00am EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series

The guys take care of a slew of problems in a 2009 Porsche Cayenne Turbo S.


MotorWeek

Sun Oct 30 @ 7:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Lucid Air

We’re going for a ride in an all-electric luxury sedan, the Lucid Air. And we’ll come back down to earth for Volvo's V90 Cross Country!


Lokar Car Show

Sun Oct 30 @ 8:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Cars, Cigars and Guitars Under the Stars

You don’t want to miss this Cheyenne, WY charity car show that brings out an entire community of automotive enthusiasts at the home of the largest outdoor rodeo in the country.


MotorWeek

Sun Oct 30 @ 8:30am EST (TVPG / 30 minutes)

MotorWeek: Lucid Air

We’re going for a ride in an all-electric luxury sedan, the Lucid Air. And we’ll come back down to earth for Volvo's V90 Cross Country!


The Lifted Life

Sun Oct 30 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: Never Summer

Today on The Lifted Life Jake and TJ visit the Never Summer Factory while the crew do a Toyota Tundra build especially for the company's Marketing Director Chris Harris.


Sun Oct 30 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

Door Bumper Clear

An on-the-edge podcast-style show where some of NASCAR’s top spotters broach the hottest topics in the sport. The round-table show discusses and debates on-track and off-track action of American Motorsports.


NASCAR Pace Lap

Sun Oct 30 @ 11:00am EST (TVPG / 30 minutes)

NASCAR Pace Lap

The Pace Lap is a weekly show covering the latest across all 8 NASCAR series. Host, Jessie Punch, sits down with a driver co-host each week to have some fun while getting exclusive insight into the competition.


My Classic Car

Sun Oct 30 @ 11:30am EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Old Orchard Beach Car Show

Dennis heads to Maine for 25th Annual Old Orchard Beach Car Show.


Stacey David's GearZ

Sun Oct 30 @ 12:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Lokar Car Show

Sun Oct 30 @ 12:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Cars, Cigars and Guitars Under the Stars

You don’t want to miss this Cheyenne, WY charity car show that brings out an entire community of automotive enthusiasts at the home of the largest outdoor rodeo in the country.


Southwest Short Track Racing

Sun Oct 30 @ 1:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Southwest Short Track Racing

Southwest Short Track Racing


The Lifted Life

Sun Oct 30 @ 2:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Lifted Life: Big Trucks for Big Truck Guys

Today on the Lifted Life it's battle of the brands again with a double build between a 2016 Chevy Silverado 3500 and a 2016 Dodge RAM 2500.


Kentucky Drag Boat Association

Sun Oct 30 @ 3:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Kentucky Drag Boat Association

It's a combination of sheer bravery and pure horsepower. The Kentucky Drag Boat Association unifies the bond between man and machine, but this time on water. Catch the top drag boat racing series, with classes from Top Alcohol Hydro to Quick Eliminator, on the premier water course in America, Lucas Oil Speedway in Wheatland, MO.


Monster Jam

Sun Oct 30 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we're at the Levi Stadium in Santa Clara, California for Monster Jam Super Stars.


Rally North America

Sun Oct 30 @ 5:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Rally North America

It's day one and the scavenger teams kick off their hunt in Eau Claire, Wisconsin and plan to make their way to the Upper Peninsula of Michigan.


Rally North America

Sun Oct 30 @ 5:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Rally North America

The automotive scavenger hunt and time trials of Wisconsin and Michigan continue in the town of Rhinelander


Sun Oct 30 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

Trans Am


Sun Oct 30 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


Sun Oct 30 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Sun Oct 30 @ 9:00pm EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Kentucky Drag Boat Association

Sun Oct 30 @ 10:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Kentucky Drag Boat Association

It's a combination of sheer bravery and pure horsepower. The Kentucky Drag Boat Association unifies the bond between man and machine, but this time on water. Catch the top drag boat racing series, with classes from Top Alcohol Hydro to Quick Eliminator, on the premier water course in America, Lucas Oil Speedway in Wheatland, MO.


Sun Oct 30 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


SPEED SPORT

Mon Oct 31 @ 12:00am EST (TVPG / 1 hours)

SPEED SPORT: GAA Classic Cars Auction - The Palace - Greensboro, NC

The 10 year anniversary auction for GAA Classic Cars. Consigning vehicles from all across the country--and many at no reserve—GAA specializes in American muscle, with a unique assortment ranging from pre-war to present-day, resto-mods to numbers-matching classics, and exotics to jacked-up pickups!


Mon Oct 31 @ 1:00am EST (TVPG / 1 hours)

Trans Am Series

Trans Am


Mon Oct 31 @ 2:00am EST (TVPG / 1 hours)

The Skinny

The Skinny


Mon Oct 31 @ 3:00am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Mon Oct 31 @ 3:30am EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Mon Oct 31 @ 4:00am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


Mon Oct 31 @ 5:00am EST (TVPG / 1 hours)

MotoAmerica Superbikes

MotoAmerica’s premier road racing class is the Superbike class, which showcases the top racers aboard top-of-the-line, highly modified motorcycles capable of speeds approaching 200 miles per hour. The MotoAmerica Superbike Series and its 10 rounds takes place on the best racetracks in the U.S. with the series crisscrossing the country from New Jersey to California with stops at 10 different states. Riders and teams accumulate championship points throughout the season and a class champion is crowned at season’s end.


New Zealand TNT Racing

Mon Oct 31 @ 6:00am EST (TVPG / 1 hours)

New Zealand Thunder Series: Sprint/Midget Racing - Night 2

New Zealand Thunder Series gears up for night two at Western Springs Speedway with Midgets and Winged Sprint Cars


Monster Jam

Mon Oct 31 @ 7:00am EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we're at the Levi Stadium in Santa Clara, California for Monster Jam Super Stars.


Mon Oct 31 @ 8:00am EST (TVPG / 1 hours)

Madera Racing: 51FIFTY Jr Late Model - Race 5

A variety of racing including Winged Sprint Cars, Super Late Models, and Madera Late Models.


Mon Oct 31 @ 9:00am EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


Southwest Short Track Racing

Mon Oct 31 @ 10:00am EST (TVPG / 1 hours)

Southwest Short Track Racing

Southwest Short Track Racing


Kentucky Drag Boat Association

Mon Oct 31 @ 11:00am EST (TVPG / 1 hours)

Kentucky Drag Boat Association

It's a combination of sheer bravery and pure horsepower. The Kentucky Drag Boat Association unifies the bond between man and machine, but this time on water. Catch the top drag boat racing series, with classes from Top Alcohol Hydro to Quick Eliminator, on the premier water course in America, Lucas Oil Speedway in Wheatland, MO.


Mon Oct 31 @ 12:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Mon Oct 31 @ 12:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Stacey David's GearZ

Mon Oct 31 @ 1:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Sams Garage

Mon Oct 31 @ 1:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Sam's Garage: Classic Cadillac Gets Chilled

A new spare tire carrier on the Jeep and new clutch for the Thunderbird. Sam wraps up the AC on the Cadillac and Livernois helps out an F-150.


My Classic Car

Mon Oct 31 @ 2:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

My Classic Car: Old Orchard Beach Car Show

Dennis heads to Maine for 25th Annual Old Orchard Beach Car Show.


The 900 Series

Mon Oct 31 @ 2:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

The 900 Series

Tony and the guys install sway bars into a Porsche 911 SC.


Stacey David's GearZ

Mon Oct 31 @ 3:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Stacey David's GearZ:

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs, transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.


Lokar Car Show

Mon Oct 31 @ 3:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Lokar Car Show: Cars, Cigars and Guitars Under the Stars

You don’t want to miss this Cheyenne, WY charity car show that brings out an entire community of automotive enthusiasts at the home of the largest outdoor rodeo in the country.


Monster Jam

Mon Oct 31 @ 4:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

This week we're at the Levi Stadium in Santa Clara, California for Monster Jam Super Stars.


Southwest Short Track Racing

Mon Oct 31 @ 5:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Southwest Short Track Racing

Southwest Short Track Racing- SLM Stockton


Mon Oct 31 @ 6:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Madera Racing: 2022

It's Round 4 of the Jr Late Models at Madera Speedway in California.


Mon Oct 31 @ 7:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Short Track America: 2022

A taste of Short Track Racing around America.


Lucas Oil Pro Pulling League

Mon Oct 31 @ 8:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Lucas Oil Pro Pulling League: 2022

From the championship archives at Lucas Oil comes some of the best pro pulling league action from recent years.


Monster Jam

Mon Oct 31 @ 9:00pm EST (TVPG / 1 hours)

Monster Jam

Monster Jam


Mon Oct 31 @ 10:00pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


Mon Oct 31 @ 10:30pm EST (TVPG / 30 minutes)

Legacy of Speed

Legacy of Speed


The Lifted Life

Mon Oct 31 @ 11:00pm EST (TVPG / -82800 seconds)

The Lifted Life: Seeing Stars

Today on The Lifted Life the guys at Five-R work on a Ford Raptor charity build for Super Bowl MVP Von Miller of the Denver Broncos.


Subscribe to our Newsletter

Don't miss a minute of the action! Subscribe to our email newsletter and get news and updates sent right to your inbox.